Simona Gherghe

Simona Gherghe este o prezentatoare TV din România, lansată ca prezentatoare de știri, la Observatorul Antenei 1 și consacrată ca moderatoare a emisiunii Acces Direct. Simona Gherghe s-a născut pe data de 31octombrie 1977, la Iași și este zodia Scorpion.

Simona Gherghe, de la radio și Observator, la emisiunea ”Acces Direct”

Simona Gherghe a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Franceza-Engleza, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Gherghe a debutat în jurnalism în cadrul Radio Iași și apoi a început să prezinte știrile pentru postul de televiziune TeleM. Simona a fost remarcată de echipa Antena 1 București și în anul 2000 a ajuns să prezinte știrile ”Observatorul” de zi și ”Observatorul de weekend”, ca apoi în 2010 să fie promovată ca moderator al emisiunilor ”Genialii” și ”Acces Direct”. Acces Direct este una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1, iar din 2018 emisiunea are și acum și un co-prezentator, pe Alex Velea.

Simona Gherghe este căsătorită și a anunțat a doua sarcină pe Instagram

Simona Gherghe se poate considera o femeie împlinită, are o carieră de succes ca jurnalist și are o familie fericită. Soțul Simonei Gherghe este consultantul politic Răzvan Săndulescu și cei doi sunt părinții unei fetițe, pe nume Ana. Simona Gherghe a rămas din nou însărcinată, în 2018, de această dată cu băiețel. Simona Gherghe și soțul ei au ales o modalitate inedită de a anunța sarcina vedetei. Cei doi au publicat o poezie pe contul de instagram al prezentatoare TV: ”Cumva, prin nu ştiu ce minune,/ Când nimeni, nimeni nu se aştepta,/ Un suflet mic şi-a ales… familia!/ Ana, mama şi tata te aşteaptă”. Simona și Răzvan s-au căsătorit în 2018 și nași le-au fost Ionela Năstase şi Vlad Petreanu.

Alte articole despre Simona Gherghe

Închide ×