TOP 40 – Vedetele din România cu cei mai frumoşi sâni naturali. Unele dintre ele sunt atât de mari, că nici nu te aşteptai să nu aibă silicoane

in Femei frumoase
13/07/2018, 00:00
TOP 40 – Vedetele din România cu cei mai frumoşi sâni naturali. Unele dintre ele sunt atât de mari, că nici nu te aşteptai să nu aibă silicoane GALERIE FOTO

La o primă vedere, am putea spune că dimensiunea cuantificată a celebrităţii este direct proporţională cu mărimea silicoanelor. Iată însă că există şi excepţii.

În unele cazuri, Mama Natură a fost atât de darnică încât intervenţia chirurgului estetician ar fi fost complet inutilă. Există însă şi vedete pentru care „less is more” s-a dovedit a fi cartea câştigătoare.

Care celebritate din showbiz-ul românesc are însă cei mai frumoşi sâni naturali?! Aflaţi răspunsul accesând imaginile din galeria foto de mai sus. VEZI TOP 40 COMPLET ÎN GALERIA FOTO!

Ştirea MOMENTULUI

Sorin Gadola, cofondator Untold: „Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.