TOP 40 – Vedetele din România cu cei mai frumoşi sâni naturali. Unele dintre ele sunt atât de mari, că nici nu te aşteptai să nu aibă silicoane

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
19/09/2018, 08:29
TOP 40 – Vedetele din România cu cei mai frumoşi sâni naturali. Unele dintre ele sunt atât de mari, că nici nu te aşteptai să nu aibă silicoane GALERIE FOTO
Vedetele din România cu cei mai frumoși sâni naturali. Elena Gheorghe, Andreea Antonescu și Roxana Vancea se numără printre ele.

La o primă vedere, am putea spune că dimensiunea cuantificată a celebrităţii este direct proporţională cu mărimea silicoanelor. Iată însă că există şi excepţii. Iată vedetele din România cu cei mai frumoși sâni naturali.

Vedetele din România cu cei mai frumoși sâni naturali

În unele cazuri, Mama Natură a fost atât de darnică încât intervenţia chirurgului estetician ar fi fost complet inutilă. Există însă şi vedete pentru care „less is more” s-a dovedit a fi cartea câştigătoare.

Ea este femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume

Elena Gheorghe, Andreea Antonescu și Roxana Vancea se numără printre divele de la noi cu cel mai atrăgător bust.

Care celebritate din showbiz-ul românesc are însă cei mai frumoşi sâni naturali?! Aflaţi răspunsul accesând imaginile din galeria foto de mai sus. VEZI TOP 40 COMPLET ÎN GALERIA FOTO!

TOP 25 – Vedetele cu cei mai sexy sâni din lume. Patru românce, incluse în clasament!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×