Ea este femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume! Cum s-a fotografiat în intimitatea dormitorului său

Raluca Ogaru  
înFemei frumoase
25/03/2018, 01:26
Ea este femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume! Cum s-a fotografiat în intimitatea dormitorului săuGALERIE FOTO

Este vestita in toata lumea pentru sanii ei naturali! Vezi GALERIA FOTO AICI!

La începutul acestui an, Emily Ratajkowski s-a aflat în România, pentru a filma pe platourile la Castel Film un proiect care ar putea avea numele ”Welcome Home”. Pentru acest proiect filmează mai mulţi actori de la Hollywood. Tot aici, sexy actriţa a filmat mai multe spoturi publicitare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Emily Ratajkowski, în vârstă de 26 de ani, este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume. Nurii ei au fost admiraţi de milioane de oameni în pelicula “Gone Girl”, acolo unde are o scenă de sex cu actorul Ben Affleck.

Emily Ratajkowski se bucură de un real succes şi în mediul online. Numai pe Instagram, de exemplu, are peste 16 milioane de urmăritori, întrecându-le pe unele dintre cele mai titrate dive de la Hollywood.

Vezi aici imaginile cu Emily Ratajiwski!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×