O vedetă şi-a dat demisia de la Antena 1! Care este motivul pentru care a luat decizia

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
31/01/2016, 00:03
O vedetă şi-a dat demisia de la Antena 1! Care este motivul pentru care a luat deciziaGALERIE FOTO

Iuliana Luciu (28 de ani), asistenta Simonei Gherghe la ”Acces Direct”, a luat decizia de a pleca din Antena 1, după câţiva ani în care a apărut pe micul ecran, pe acest post.

Sora Nicoletei Luciu spune că la mijloc nu a fost vreun conflict sau nemulţumire, ci doar faptul că îşi doreşte mai mult de la cariera ei, decât ceea ce nu îi oferă postul de asistentă, scrie libertatea.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Eu am vorbit de multă vreme cu cei din Antenă că voi pleca. Nu s-a întâmplat nimic. Am spus că o să plec pentru că vreau şi pot mai mult. Vreau să joc în filme şi am nevoie timp să merg la castinguri. Poate vor fi telenovele, poate şi filme străine, de ce nu? Oricum, îmi este dor să joc în filme, e o muncă pe care o fac cu pasiune. Cât am fost asistentă am învăţat foarte multe lucruri şi sunt recunoscătoare pentru asta. Voi rămâne prietenă cu toţi cei cu care am lucrat”, a declarat Iuliana Luciu, care a precizat că va mai apărea pe micul ecran în calitate de asistentă doar până la data de 26 februarie.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×