Schimbare în juriul X Factor: Carla`s Dreams, printre juraţi

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
13/07/2016, 00:02
Schimbare în juriul X Factor: Carla`s Dreams, printre juraţi

Schimbare-supriză în juriul X Factor. Carla’s Dreams este noul jurat al talent show-ului de la Antena 1. Artistul a fost anunţat drept jurat al emisiunii, în urmă cu puţin timp la Acces Direct. El va fi al patrulea jurat, alături de Delia, Horia Berenciu şi Ştefan Bănică.

„Chiar nu vreau să fiu un bufon, o poza cu maimuţa nu fac”, a spus in legatura cu prezenta sa la masa juriului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Printre noutăţile pe care le aduce noul sezon se numãrã şi faptul cã anul acesta vor exista patru grupe: 14-24 fete, 14-24 bãieţi, peste 24 de ani şi Grupuri.

Etapa bootcampului aduce şi ea modificãri majore, anul acesta juraţii vor putea apela la „Scaunul de aur” sau scurtãtura care va duce un concurent direct în galele live ale show-ului.

Este a patra oară când juriul show-ului X Factor trece printr-o schimbare. Astfel, la lansarea sa în anul 2011, acesta era format din Paula Seling, Adrian Sână şi Mihai Morar. Un an mai târziu, locul acestora a fost luat de Delia, Dan Bittman şi Cheloo, care au rămas pe scaunele de juraţi timp de două sezoane.

Sursă: www.paginademedia.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×