Credea că nu e nimeni să o fotografieze, aşa că a renunţat la haine şi a făcut topless! Dar paparazzii au fost pe fază şi au pozat TOT! Imaginile INCENDIARE pe care Simona Gherghe le-ar vrea ŞTERSE! Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/08/2018, 09:55
Credea că nu e nimeni să o fotografieze, aşa că a renunţat la haine şi a făcut topless! Dar paparazzii au fost pe fază şi au pozat TOT! Imaginile INCENDIARE pe care Simona Gherghe le-ar vrea ŞTERSE! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Simona Gherghe nu a fost intotdeauna blondă! Înainte de a deveni celebră, actuala prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a fost, pe rând, brunetă şi mai apoi roşcată!

Ea a venit pe lume la data de 31 octombrie 1977 în oraşul Iaşi şi a ştiut de mică ce vrea de la viaţă. A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” şi, în 1998, şi-a încercat norocul în televiziune. A participat la o preselecţie pentru postul de prezentator de ştiri la PRO TV Iaşi, dar a fost respinsă pe motiv că nu era telegenică.

Ce-i drept, dacă urmărim imaginie din galeria foto de mai sus, înţelegem şi de ce. Descurajată, Simona s-a angajat la un post de radio din oraşu ei natal. După trei ani la Radio Nord-Est Iaşi şi un an la pupitrul ştirilor postului local de televiziune TV BIT, a făcut pasul cel mare. A venit la Antena 1 Bucureşti în aprilie 2002, ca editor-prezentator de ştiri şi reporter video la „Observator”, iar din 2010 este, după cum prea bine ştim, gazda emisiunii „Acces Direct”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×