Alina Vidican, condiţii dure pentru Cristi Borcea. Ce îi cere în schimbul divorţului

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/01/2016, 00:06
Alina Vidican, condiţii dure pentru Cristi Borcea. Ce îi cere în schimbul divorţului
S-a zvonit că penthouse-ul de lux în care au locuit Cristi și Alina Borcea ar fi fost scos la vânzare, așa că fosta soție a milionarului a fost nevoită să părăsească imobilul. Ea s-a mutat în apropiere sau cel puțin așa dovedesc site-urile administrației din Florida, potrivit wowbiz.ro. Mai mult, Cristi și Alina apar amândoi cu reședința pe aceeași locuință, ceea ce ne-ar putea sugera că ar putea fi totuși o adresă pe care o folosesc doar în actele oficiale.

Încercarea Alinei Vidican de a-şi păstra soţul pare fără şanse prea mari de reuşită. De când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorţeze.

Alina, însă, e hotărâtă să nu renunţe uşor la soţul ei.

Conform unor informaţii difuzate în cadrul emisiunii Acces Direct, ca să semeneze divorţul, Alina Vidican i-ar fi cerut fostului dinamovist hotelul din Timişoara, în valoare de 4.000.000 de euro, acţiuni în valoare de 1.000.000 de euro, apartamentul din Miami, cotat cu cel puţin 600.000 de euro, dar şi câteva apartamente din Timişoara, în valoare de minimum 150.000 de euro.

sursa: antena3.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×