Primele imagini cu Simona Gherghe în rochie de mireasă, la nunta ei! Cum arată prezentatoarea TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 11:29
Primele imagini cu Simona Gherghe în rochie de mireasă, la nunta ei! Cum arată prezentatoarea TV GALERIE FOTO
Simona Gherghe, alături de Răzvan Săndulescu, în timpul cununiei religioase

Iată primele imagini cu Simona Gherghe în rochie de mireasă, la nunta ei! Cum a arătat prezentatoare TV în una dintre cele mai frumoase zile din viața ei? În această vară, Simona Gherghe s-a căsătorit religios cu Răzvan Săndulescu. Ceremonia a fost una extrem de intimă, pozele apărând abia în această lună. La fericitul eveniment al vieții lor au participat doar familia și prietenii lor apropiați. Conform viva.ro, cununia religioasă și petrecerea de după s-au ținut pe data de 4 iulie 2018. Nașii cuplului au fost Ionela Năstase și Vlad Petreanu. În numărul nou al revistei menționate mai sus, prezentatoare emisiunii „Acces direct” a declarat că ideea a venit pe nepusă-masă, fiind corelată rapid cu ziua partenerului ei de viață. În luna iulie, pentru că era și ziua lui Răzvan, cei doi au hotărât să facă o mică petrecere în cintea lui, care s-a transformat, de fapt, în cinstea lor, luând decizia să ”împuște doi iepuri dintr-o lovitură” celebrând astfel nu numai ziua lui, ci ziua în care au devenit și un cuplul în fața lui Dumnezeu.

În cadrul interviului acordat revistei, care acum deține toate detaliile legate de marele eveniment din viața vedetei, Simona a povestit cum a decurs ziua cea mare. ”Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, că n-am făcut niciun efort să nu se afle. Totul a pornit de la ziua lu iRăzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. i, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost!

Primele imagini cu Simona Gherghe în rochie de mireasă, la nunta ei! ”Nu m-am dat peste cap să organizez”

Primele imagini cu Simona Gherghe mireasă
Coperta revistei Viva, pe care apar Simona Gherghe, alături de fiica sa, Ana

De asemenea, moderatoare a adăugat că uniunea lor a venit mai târziu poate și pentru că au vrut să evite o nuntă tradiținală. ”Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã. Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce… Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a declarat prezentatoare de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×