Scandal la Acces Direct! Simona Gherghe a sărit să-și apere invitata!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
31/05/2018, 09:14
Scandal la Acces Direct! Simona Gherghe a sărit să-și apere invitata!
Scandal la Acces Direct

S-au aruncat vorbe grele în emisiunea Simonei Gherghe, Acces Direct, de la Antena 1! Prezentatoarea a fost deranjată de o declaraţie făcută de Daniel Ionaşcu, în emisinea de miercuri de după amiază.

 

Totul a pornit de la cazul invitatei din platou, care a recunoscut că a făcut prostituţie. „Doamnă, nici nu ştiţi ce sentimente de repulsie îmi daţi”, a spus Daniel Ionaşcu către femeia din platou. Prezentatoarea a intervenit imediat în apărarea invitatei sale.

Scandalul de la Acces Direct, provocat de avocatul Daniel Ionașcu

„Domnule avocat, nu trebuie să priviţi aşa lucrurile. Cu toţii suntem oameni. Nu trebuie să aveţi repulsie pentru nimeni, nu suntem cu nimic superiori doar pentru că am avut noroc să ne naştem într-o familie bună, care să ne îndrume bine. Doamna nu a avut noroc. Suntem atât de diferiţi, nimeni nu are dreptul să judece pe altul. Nu este un model, este a nu ştiu câta oară când îmi răstălmăciţi cuvintele şi încep să mă supăr. V-am atras atenţia că nu este în regulă să spuneţi că simţiţi repulsie. Înseamnă că aveţi dumneavoastră o problemă şi să nu vă mai aud cu credinţa. Un om care reprezintă Biserica Ortodoxă spune despre alt om că simte repulsie îmi pare rău, domnule avocat, dar sunt dezamăgită. E urât ce faceţi că îmi răstălmăciţi cuvintele, eu nu am spus de femeia aceasta că este un model”, i-a răspuns Simona Gherghe lui Daniel Ionaşcu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×