Valentina Pelinel, viitoarea soţie a lui Borcea? „Va urma un divorţ, un botez şi o căsătorie”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/01/2016, 00:01
Valentina Pelinel, viitoarea soţie a lui Borcea? „Va urma un divorţ, un botez şi o căsătorie”

Valentina Pelinel, însărcinată cu un băieţel, ar putea fi următoarea soţie a lui Cristi Borcea. În aceste condiţii, crede prezentatorul tv Cristi Brancu, Alina Vidican ar trebui să se obişnuiască cu gândul că va ajunge fosta soţie a afaceristului.

Prezentatorul TV Cristi Brancu, cel care i-a luat Valentinei Pelinel primul interviu, după ce aceasta a anunţat că este însărcinată, crede că blonda va fi următoarea soţie a lui Cristi Borcea. Acesta susţine, bazându-se pe discuţia din spatele camerelor cu fosta doamnă Boureanu, că între ea şi fostul boss de la Dinamo este o relaţie de mai mult timp şi că aceasta i-a fost fidelă.

Mai mult, Borcea a avut grijă ca Valentina să nu calce strâmb, chiar dacă se află în închisoare.

„Din informaţiile pe care le am, Cristi nu putea fi înşelat aşa uşor. Cred că Valentina nu a făcut nicio greşeală în ultima perioadă, de când este cu iubitul ei. Ea îşi doreşte să îşi construiască o viaţă alături de tatăl copilului ei. El este bucuros şi aşteaptă cu nerăbdare să se lămurească lucrurile.

Va urma un divorţ, un botez şi o căsătorie. Aş vrea să o întreb pe Alina, retoric, de ce nu a venit la TV să plângă când Borcea a înşelat-o cu avocata sau cu asistenta?”, a spus Brancu, la Acces direct.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×