Un concurent de la „X Factor”, mărturisiri cutremurătoare de la incendiul din Colectiv! „Am piciorul zdrobit!”

Adrian Căpriţă   
în Hotnews
03/11/2015, 00:00
Un concurent de la „X Factor”, mărturisiri cutremurătoare de la incendiul din Colectiv! „Am piciorul zdrobit!”

Alexandru Plângu a fost concurent la „X Factor”! Din păcate, Alex a fost în acel club şi a vorbit despre starea lui pentru”Acces Direct”.

Tânărul artist a scăpat cu viaţă şi este încă în spital cu arsuri de gradul 2. Mărturisirile lui Alex Plângu despre noaptea infernului îţi dau fiori, dar este fericit că se numără printre supravieţuitori.

„Mă simt obosit, mă doare tot corpul. Dimineaţă eram mai bine, dar acum mă doare tot corpul. Cred că am dormit patru ore azi-noapte. Va mai trebui să stau 2 săptămâni. Am arsuri pe mână, coaste şi am piciorul zdrobit, deoarece erau persoane căzute peste piciorul meu. Prima persoană pe care am sunat-o a fost mama. Prietena mea nu a păţit nimic, e ok. A fost o seară foarte frumoasă care s-a terminat prost”, a declarat tânărul, luni, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

img

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die”.  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit şi peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×