Cum a slăbit Oana Lis 20 de kilograme în doar 4 luni? A dezvăluit ce dietă a ţinut

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/04/2017, 16:15
Cum a slăbit Oana Lis 20 de kilograme în doar 4 luni? A dezvăluit ce dietă a ţinut GALERIE FOTO

Oana Lis a avut mereu probleme cu greutatea, însă nu de puţine ori a recunoscut public că îi place foarte mult să mănânce. De-a lungul timpului, blonda a avut mai multe fluctuaţii de greutate, însă a avut şi momente în care şi-a propus în mod serios să slăbească. Şi a reuşit.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO      

În urmă cu ceva timp, soţia lui Viorel Lis a reuşit să slăbească în mod sănătoasă 20 de kilogram în doar patru luni. Oana Lis a dezvăluit ce stil de viaţă a adoptat pentru a atinge această performanţă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

„În aproximativ patru luni am slăbit. Am mâncat, nu pot să stau nemâncată. Problema e că aveam colesterolul mare, am şi probleme cu inima, iar acum trebuie să îmi fac analizele din nou. Aşa că am slăbit din cauză că aveam probleme de sănătate, nu am slăbit pentru ce ar fi comentat lumea. Erau tot felul de comentarii despre mine, la care Viorel se oftica, se enerva, dar eu nu. Oamenii mă iubesc indiferent dacă sunt grasă sau slabă”, a povestit Oana Lis, în urmă cu ceva timp, la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Blondina a mărturisit că a apelat la un specialiat pentru a-i recomanda dieta pe care a ţinut-o. Cu toate acestea, Oana susţine că îi este destul de greu să renunţe complet la mâncărurile care îi plac.

„Am fost la nutriţionsit. Dar uneori mai mănânc şi la fast food. Am renunţat la dulciuri, mai mănânc o dată pe săptămână. E greu, dar dacă vrei poţi. Am 76 de kg şi vreau să mai dau jos încă vreo 5 kg, pentru că vine vara, mergem la plajă. Am ţinut o combinaţie de mai multe cure. Am o listă cu alimentele permise şi nepermise, dată de nustriţionist. Nu am voie paste, prăjeli, fast food. E important să mănânci dimineaţa, pentru că îţi dă energie. Eu nu mâncam dimineaţa, mâncam mult seara şi nu era bine. Am renunţat la carnea de pui şi la cartofii prăjiţi, mănânc mai mult porc, nu mai beau sucuri, decât fresh-uri şi apă plată. Merg şi la sală, dar nu foarte des. Când mă urc pe aparatele alea mă ia ameţeala, nu ştiu să le folosesc pe toate”, a mai spus Oana Lis.

Pentru a vedea cum arată acum Oana Lis, deschide galeria foto de mai sus!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×