Gabriel Cotabiţă, mărturisiri cutremurătoare despre perioada petrecută în comă

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
21/11/2015, 17:54
Gabriel Cotabiţă, mărturisiri cutremurătoare despre perioada petrecută în comă

În primăvara acestui an, Gabriel Cotabiţă (60 de ani) a suferit un stop cardio-respirator. Artistul a fost găsit în stare de inconştienţă la o sală de sport şi a fost transferat, de urgenţă, la spital.

Cântăreţul a stat în comă timp de aproximativ trei săptămâni. La sfâşitul acestora, Cotabiţă s-a trezit şi a început să dea primele semne de viaţă. La aproape cinci luni de la momentul în care, practic, s-a născut pentru a doua oară, artistul face dezvăluiri incredibile despre experienţa trăită în timp ce se afla în comă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Acesta a făcut declaraţii pentru reporterii emisiunii Acces Direct, prin care a descris ceea ce a văzut şi ceea ce a simţit atunci când se afla în stare de inconştienţă. „Lumina albă o vezi dacă vrei să mori. Era ceva negru acolo. Am început să vorbesc în latină”, a mărturisit Cotabiţă. El a mai declarat că, în ciuda faptului că se afla în comă, primea mesaje precum „Nu te speria, nu te speria”.

În cele trei săptămâni groaznice prin care a trecut, alături de artist au fost atât membrii familiei, cele trei fiice ale lui şi iubita, dar şi o mulţime de vedete mondene. Mai mult, în luna septembrie a acestui an, prietenii artişti ai lui Gabriel Cotabiţă au organizat un concert caritabil pentru el, pentru a-l ajuta să se pună pe picioare din punct de vedere financiar, după ce el şi familia lui au suportat cheltuieli medicale substanţiale.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×