Gabriel Cotabiţă, mărturisiri cutremurătoare despre perioada petrecută în comă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/11/2015, 17:54
Gabriel Cotabiţă, mărturisiri cutremurătoare despre perioada petrecută în comă

În primăvara acestui an, Gabriel Cotabiţă (60 de ani) a suferit un stop cardio-respirator. Artistul a fost găsit în stare de inconştienţă la o sală de sport şi a fost transferat, de urgenţă, la spital.

Cântăreţul a stat în comă timp de aproximativ trei săptămâni. La sfâşitul acestora, Cotabiţă s-a trezit şi a început să dea primele semne de viaţă. La aproape cinci luni de la momentul în care, practic, s-a născut pentru a doua oară, artistul face dezvăluiri incredibile despre experienţa trăită în timp ce se afla în comă.

Acesta a făcut declaraţii pentru reporterii emisiunii Acces Direct, prin care a descris ceea ce a văzut şi ceea ce a simţit atunci când se afla în stare de inconştienţă. „Lumina albă o vezi dacă vrei să mori. Era ceva negru acolo. Am început să vorbesc în latină”, a mărturisit Cotabiţă. El a mai declarat că, în ciuda faptului că se afla în comă, primea mesaje precum „Nu te speria, nu te speria”.

În cele trei săptămâni groaznice prin care a trecut, alături de artist au fost atât membrii familiei, cele trei fiice ale lui şi iubita, dar şi o mulţime de vedete mondene. Mai mult, în luna septembrie a acestui an, prietenii artişti ai lui Gabriel Cotabiţă au organizat un concert caritabil pentru el, pentru a-l ajuta să se pună pe picioare din punct de vedere financiar, după ce el şi familia lui au suportat cheltuieli medicale substanţiale.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×