Toţi au criticat-o pentru faptul că s-a îngrăşat, dar ea şi-a luat inima în dinţi şi a pozat în costum de baie. Cum arată Iuliana Luciu acum

Ionuţ Cataramă   
în Monden
23/07/2016, 00:00
Toţi au criticat-o pentru faptul că s-a îngrăşat, dar ea şi-a luat inima în dinţi şi a pozat în costum de baie. Cum arată Iuliana Luciu acum GALERIE FOTO

A fost criticată de multe ori pentru faptul că a luat în greutate şi că nu mai este la fel de sexy ca la începuturile sale în televiziune, dar ultima imagine pe care a postat-o pe contul său de socializare este ca o palmă pentru cârcotaşi.
Iuliana Luciu a trecut la ţinuta de vară şi s-a pozat la piscină. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul şi se vede cu ochiul liber faptul că a reuşit să topească kilogramele în plus.

Ce dietă a ţinut

Cum a reuşit Iuliana Luciu să scape de kilogramele în plus, dar şi care este dieta ce a avut efecte vizibile în cazul ei, îţi spune chiar ea.”Dietă Oshawa 7 este cea mai bună dietă, cu rezultate garantate. 10 zile ai voie să mănânci doar 4 cereale: grâu, orez, mei şi hrişcă, fierte sau coapte şi foarte multă apă”, declara aceasta în urmă cu câteva luni.

Cine este Iuliana Luciu

Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra a activat ca actriţă în mai multe producţii TV, dar şi ca asistentă a emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1.
Sursă foto Facebook

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×