Narcis Rosioru

Narcis Rosioru

Narcis Rosioru este redactor pe zona de actualitate la Fanatik. A debutat ca reporter la o televiziune locală, după care a început să lucreze în presa online ca redactor, apoi redactor șef la Revista Teo. Timp de 3 ani și jumătate a lucrat în cadrul ageției de presă Mediafax, mai întâi ca web editor, apoi producător video. Înainte de a se alătura echipei Fanatik a mai ocupat funcția de Social Media Specialist la Alist Magazine.

Studii:

  • Narcis Rosioru este absolvent al masterului de Comunicare și Tehnici de Producție Mass Media, Facultatea de Litere a Universității Dunărea de Jos Galați.
  • Absolvent al specializării Jurnalist, Facultatea de Litere a Universității Dunărea de Jos Galați.

Experiență profesională:

  • Express TV: vreme de aproape doi ani, Narcis s-a ocupat de realizarea de reportaje și emisiuni în cadrul televiziunii din Galați, prezentând diverse emisiuni, unele în direct, precum și jurnalele de știri din weekend.
  •  Revista Teo: a scris diverse materiale pe zona de monden, livestyle și sănătate, cu personaje celebre din România și din străinătate, printre care fi Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur, Rihanna, Celine Dion și multe altele.
  • Mediafax Group: a editat materiale de actualitate, cu personaje celebre din zona de news, precum Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Traian Băsescu, Barack Obama, Donald Trump, Serena Williams, etc. Ulterior, din poziția de producător video, s-a ocupat de mai multe emisii LIVE pentru Monitorul Apărării și Securității și a produs și prezentat o emisiune proprie, Share Location
  • Alist Magazine: în calitate de Social Media Specialist, a avut sarcina de a se ocupa de conturile de Facebook, Instagram și YouTube a revistei conduse de Andreea Esca.

Contact Narcis Rosioru:

Toate articolele scrise de Narcis Rosioru pentru Știri Mondene - FANATIK.RO

Închide ×