Primul deces într-o familie regală din cauza COVID-19: Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 19:29
Primul deces într-o familie regală din cauza COVID-19: Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus
Primul deces într-o familie regală din cauza COVID-19: Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Sursa foto: Hepta

Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit, la vârsta de 86 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, informează Daily Mail, marcând astfel primul deces într-o familie regală din cauza COVID-19.

Prințesa Teresa a Spaniei a murit în urma infecției cu noul coronavirus

Prințesa, ce făcea parte din familia Bourbon-Parma, a decedat vineri, a anunțat fratele acesteia, Prințul Sixtus Henry de Bourbon-Parma.

Prințesa Maria Teresa s-a născut pe 28 iulie 1933 la Paris, avându-i ca părinți pe Prințul Xavier și Madeleine de Bourbon, fiind unul dintre cei șase copii ai familiei princiare.

Prințesa Maria nu a avut niciodată copii, însă a fost foarte aproape de nepoții și nepoatele sale, printre care Prințul Carlos de Bourbon-Parma, Ducele de Parma, Prințesa Margarita și Prințul Jaime.

Vestea că Prințesa Teresa a Spaniei a murit din cauza infecției cu coronavirus vine la scurt timp după ce Prințul Charles, din familia regală britanică, a anunțat că este infectat cu COVID-19.

Primul deces într-o familie regală din cauza COVID-19

Prințul Charles, care suferă de o formă ușoară a bolii, se află în izolare la reședința Balmoral, alături de soția sa Camilla, Ducesa de Cornwall, care a fost testată negativ cu coronavirus.

În acest moment, Spania se află pe locul doi în ceea ce privește numărul de infecții noi cu coronavirus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×