Două femei din Vrancea, arse de vii în urma unui incendiu. Focul ar fi pornit de la un cablu defect

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
30/03/2020, 11:00
Două femei din Vrancea, arse de vii în urma unui incendiu. Focul ar fi pornit de la un cablu defect
Două femei din Vrancea, arse de vii în urma unui incendiu. Focul ar fi pornit de la un cablu defect. Sursa foto: Hepta

Două femeii din județul Vrancea au ars de vii în propria locuință în urma unui incendiu ce a izbucnit în noaptea de duminică spre luni.

Două femei din Vrancea au murit în urma unui incendiu

Trupurile a două femei au fost găsite carbonizate, după ce acestea au ars de vii din cauza unui incendiu izbucnit în casa în care se aflau, anunță Mediafax.

Cadavrele femeilor au fost descoperite de pomierii chemați să stingă incendiul, izbucnit în noaptea de duminică spre luni.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea au declarat că luni, în jurul orei 01.05 pompierii au fost chemați să stingă un incendiu la o casă din satul Pădureni, comuna Jariștea.

Două autospeciale s-au deplasat la locul indicat, unde locuința era mistuită de flăcărăi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Pompierii au acționat 3 ore pentru a stinge incendiul

În urma intervenției care a durat în jur de trei ore, forțele de intervenție au descoperit cele două trupurile ale femilor, carbonizate.

Din primele informații a reieșit faptul că era vorba despre două femei de 50 și 82 de ani, care cel mai probabil dormeau în momentul în care a izbucnit incendiul.

Pompierii de la ISU Vrancea au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

În urma incendiului în care cele două femei din Vrancea și-au pierdut viața, au ars locuinţa cu acoperiş din lemn şi învelitoare din tablă, cu o suprafaţă de circa 60 mp, dar şi bunurile de uz casnic şi obiectele de mobilier aflate în interiorul casei din Pădureni.

Cazul este anchetat acum de polițiștii și procurorii din județul Vrancea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×