Un pensionar de 80 de ani a murit într-un tramvai în București. Bărbatul circula în afara orelor impuse de autorități

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 18:32
Un pensionar de 80 de ani a murit într-un tramvai în București. Bărbatul circula în afara orelor impuse de autorități
Un pensionar de 80 de ani a murit într-un tramvai în București. Bărbatul circula în afara orelor impuse de autorități. Sursa foto: Hepta

Un pensionar de 80 de ani din București a murit, sâmbătă după-amiază, în timp ce circula cu un tramvai în afara orelor impuse de autorități pentru persoanele peste 65 de ani.

Pensionar decedat în tramvai în București

Bărbatul de aproximativ 80 de ani a murit, sâmbătă după-amiază, în timp ce se deplasa în București cu tramvaiul 10, prăbușindu-se sub privirile îngrozite ale celorlalți călători.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, după ora 13, când în mod normal bărbatul de aproape 80 de ani trebuia să se afle în izolare la domiciliu, potrivit ordonanței militare.

Se pare că bărbatului i s-a făcut rău în momentul în care s-a ridicat de pe scaun pentru a coborî la o stație de tramvai de pe bulevardul Ferdinand și a căzut în mijlocul de transport în comun.

Potrivit România TV, pensionarul a rămas întins în tramvai, în stare de inconștiență, în timp ce alți călători au sunat la 112.

Bărbatul circula în afara orelor impuse de autorități pentru grupa sa de vârstă

Cadrele medicale chemate la fața locului l-au resuscitat pe bucureșteanul în vârstă aproape o oră, însă nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Anchetatorii au anunțat că luni va fi anunțată cauza decesului. Până atunci, medicii legiști vor avea timp să vadă dacă moartea subită a bărbatului are sau nu vreo legătură cu epidemia de coronavirus.

Reprezentanții STB a anunțat, pe Twitter, că tramvaiul 10 a circulat deviat vreme de aproximativ două ore, în intervalul 14:45 – 16:45.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×