Provocarea Am / N-am. Ce au răspuns vedetele din România

Silviu Ghering    Claudiu Melinte   
în Stiri mondene
08/09/2018, 12:50
Provocarea Am / N-am. Ce au răspuns vedetele din România
Provocarea „Am - N-am”. Ce au răspuns vedetele din România

Am/N-am auzit de provocarea „Am/N-am”? Aceasta-i întrebarea! Ce este „Am/N-am”? „Am/N-am” este un joc care a prins tare de tot pe toate meridianele. Vedete au oameni simpli trebuie să răspundă rapid și cât se poate de sincer la întrebări care încep cu invariabilul „Am/N-am”. Am/N-am înșelat vreodată iubitul/iubita? Provocare sau adevăr? Greu de răspuns, nu? Mai ales când ești vedetă și fanii îți sorb fiecare cuvințel…

La noi, pe diferite canale media, you-tube, google, facebook, filmulețele cu provocarea „Am/N-am” adună zeci de mii de like-uri, nu mai vorbim de rating-ul emisiunilor TV în care se joacă „Am/N-am”, cel mai elocvent exemplu fiind „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1. Am făcut mai jos un „colaj” de răspunsuri ale unor vedete care au avut curajul să răspundă întrebărilor puse „în joacă” (crezi?!) la provocarea „AM/N-am”.

Provocarea „Am/N-am” a devenit virală în România

Antrenorii de la „Vocea României”, Andra, Irina Rimes, Smiley și​Tudor Chirilă au răspuns provocării „Am/N-am” și a ieșit o mare… distracție!

  • Am/N-am uitat versurile într-un concert? Surpriză (sau… nu?) toți au răspuns „Am”! „Da’ de câte ori, oho” – Andra. „Am dat-o pe «Hei, hei»” – Smiley
  • Am/ N-am avut o relație cu un/o fan/fană? Fetele „N-am”, băieții „Am”. „S-a întâmplat, ce vrei? Asta e” – Tudor.
  • Am/N-am făcut un cont fals ca să spionez pe cineva? „N-am” în unanimitate. „Pe bune, nu facem noi d-astea” – Tudor.
  • Am/ N-am trimis poze dezbrăcat/dezbrăcată? „N-am” Andra, Smiley, Tudor. Irina ezită. „Hai, hai Irinucă!”, o încurajează Andra. „Stai să-mi aduc aminte”… Și Tudor îi ridică răspunsul „Am”! „Asta a durut!”, spune Irina ambiguu, ce a durut? Pozele sau că a lovit-o ușor cartonul ridicat brusc de Tudor? Toată lumea râde, Tudor o pupă s-o împece…
  • Am/N-am regretat că n-am scos o melodie? „N-am” Andra, Smiley, Tudor. Irina ezită iar. „Haide, mă Irina, nu ne mai minți acuma” – Smiley. Irina ridică „N-am”.
  • Am/N-am făcut dragoste într-o mașină? „N-am” numai Andra! „Am” ceilalți! „Aaaa, penibil” – comentează Tudor – „și dacă nu făceam tot mințeam c-am făcut”.
  • Am/N-am fost lăsat/lăsată baltă la o întâlnire? „Am” toată lumea. „Cea mai mare iubire a mea mi-a dat țeapă de câteva ori” – Irina. „Cătălin (n.a. – Măruță), la începutul relației, zicea că vine la 8 și venea la 12 seara” – Andra. „Munceam toată noaptea, munceam, convingeam și ziceam că plecăm separat, eu mă duceam și ea nu mai venea” – Tudor.
  • Am/N-am furat bani de la părinți? „N-am” Andra și Smailey. „Am” Irina și Tudor. „Never” – Smiley. „Nu, că aveam banii mei de mică. Munciți” – Andra. Restul a fost tăcere…
  • Am/N-am vrut să cumpăr ceva, dar n-am avut bani pe card? „N-am” a răspuns doar Irina. „Vai, cum? Tot timpul” – Tudor. Brusc Irina întoarce cartonul cu „Am”, la fel ca ceilalți și izbucnește în râs. „Mi-a plăcut odată o barcă de-asta cu motor, era la o expoziție, și mi-a dat aparatul ăla «fonduri insuficiente». Domne, nu se poate, mai încercați odată, dar s-a putut” – Smiley. „Mie chiar astăzi, la Uber, mi-a zis că nu mai am bani pe card” – Andra. „Și eu am vrut să ies odată cu o fată foarte frumoasă și mi-am dat seama că nu mai am bani” – Tudor.
Și antrenorii de la „Vocea României” au răspuns la provocarea „Am - N-am”. Și au râs pe săturate!
Și antrenorii de la „Vocea României” au răspuns la provocarea „Am – N-am”.

Surprizele dintre Antonia și Alex Velea la Am / N-am

Antonia și Alex Velea nu mai au nevoie de nicio prezentatre. Frumoasa și bestia… pardon, scuze Alex, ne-a luat scrisul pe dinainte! Reluăm: Frumoasa și iubitul ei au răspuns provocării „Am/N-am” într-o postare pe youtube și au răspuns astfel:

  • Am/N-am căutat pe google numele meu? Amândoi au răspuns „Am”.
  • Am/N-am sunat vreodată cu număr ascuns? Ambii „Am”! Paranteză: Antonia a părut mirată de răspunsul lui Alex și l-a întrebat zâmbind „galeș”: „Pe cine?!”. „Ia uite, mă, cum m-ați băgat voi în bele!”, a răspuns Alex și a dat-o pe glumă „Eee, am vrut să râdem niște băieți de cineva…”. Epilogul s-a consumat acasă la cei doi…
  • Am/N-am luat Bacul? „Am” și Antonia, și Alex.
  • Am/N-am băut alcool înainte de 18 ani? Surpriză! Antonia „Am”, Alex „N-am”! „Jur!” a spus Alex la privirea mirată a Antoniei. „Ce băiat bun am eu!”, a râs ea.
  • Am/N-am mințit în legătură cu vârsta mea? „Am” au răspuns amândoi.
  • Am/ N-am spus că sunt răcit ca să nu merg la un concert? „N-am” niciunul. „Banii nu se fac de-acasă, boierule”, a zis Alex.
  • Am/N-am fost arestat vreodată? „Am” a ales Alex! Și a explicat: „Am fost arestat într-o închisoare a dragostei, aici lângă mine, eu sunt prizonierul iubirii de când am cunoscut-o”. Antonia a dat ochii peste cap gen „Vezi, Doamne” și a recunoscut… „N-am”!
  • Am/N-am făcut în piscină? Într-o voce au întrebat „Ce?”. S-a convenit să rămână la „pipi” și au răspuns amândoi „Am”…
  • Am/N-am mâncat vreodată din gunoi? S-u uitat unul la altul și Antonia a izbucnit în râs: „Nu-i cam ciudat că stăm să ne gândim atâta?!”, după care au dat amândoi „N-am”.
Au fost „surprize” la întîlnirea Antoniei și a lui Alex Velea cu provocarea „Am/N-am”. Ce nu știau unul despre celălalt
Au fost „surprize” la întîlnirea Antoniei și a lui Alex Velea cu provocarea „Am/N-am”

„El macho” Dorian Popa, blestemat de… Răzvan Simion

Dorian Popa și-a etalat nu numai corpul bine lucrat, dar și… sinceritatea la „Neatza cu Răzvan și Dani” , provocat la „Am/N-am” de Răzvan. Iată ce a ieșit:

  • Am/N-am dansat ca să-mi impresionez partenera? „Am” a ridicat Dorian. Și a completat verbal: „Logic”.
  • Am/N-am uitat numele celei cu care am ieșit la întâlnire? „Am”… „Și mai mult de-atât!”.
  • Am/N-am fost vreodată pe o plajă de nudiști? „N-am”. „Normal, păi să ai așa un corp, de ce să te duci pe o plajă de nudiști?!”, a completat, parcă ușor invidios, Răzvan…
  • Am/N-am scăpat de amenzi în trafic pentru că sunt celebru? „Am”. Cu completarea „Îmi cer scuze”.
  • Am/N-am mințit în interviurile din presă? A ezitat vizibil și a ridicat caronul cu „Am”… „Ce să mai zic acuma?!”.
  • Am/N-am furat ceva dintr-o cameră de hotel? „N-am”. „Pentru că las la recepție buletinul tot timpul… deși tentația există, jur! Mai ales halatul…”.
  • Am/N-am privit filme pentru adulți cu partenera? „Am”. Răzvan: „Să vezi ce-a răspuns Viorica de la Clejani de-am vorbit singur două zile… De fapt nu singur, cu CNA-ul!”.
  • Am/N-am avut relații de o noapte? „Am”.
  • Am/N-am fost agățat de o persoană de același sex? „Am”. „De zeci de ori, ești nebun?! Am facebook-ul ăla plin…”.
  • Am/N-am făcut dragoste într-o piscină? „Am”.
  • Am/N-am mințit ca să protejez aventurile altora? „Am”.
  • Am/N-am surprins alți adulți când făceau dragoste? „Am”. „Vreți să vă dau o picanterie? Erau ai mei și aveam șapte ani!”. „Asta explică multe”, a zis Răzvan după zeci de secunde de muțenie totală.
  • Am/N-am fost la o întâlnirea aranjată, la un „blind-date”? „Am” după secunde de ezitare…
  • Am/N-am fost surprins făcând dragoste? „Am”. Răzvan: „Lasă-mă să ghicesc! Ai tăi?”. „Nuu, eram pe plajă și erau prosoape peste…”.
  • Am/N-am făcut dragoste gândidu-mă la Răzvan, Dani sau Flavia? „N-am”. …„Sincer nu, dar mă simt prost să-ți spun asta…”. Răzvan: „Să i-o zici lu’… cum îl chema pe-ăsta de-a jucat la Fiorentina? …Aaaa, Mutu. Să i-o zici lu mutu, mă, hai lasă-mă… păi dacă nu cu Flavia, care-i o chestie normală, măcar cu mine, mă, că sunt prietenul tău! Animalule, că ne știm de-atâta timp! Mă, da’ vreun gând să-ți treacă?! Te blestem, în următoatele două luni, dar vreau telefon de confirmare, când ți-o fi lumea mai dragă și noaptea mai lungă, să pronunți numele meu!”.
Dorian popa s-a distrat la maxim în timpul provocării „Am/N-am” la care l-a „supus” prietenul Răzvan Simion la „Neatza cu Răzvan și Dani”
Dorian popa s-a distrat la maxim în timpul provocării „Am/N-am” la care l-a „supus” prietenul Răzvan Simion

Marius Tucă a fost îndrăgostit de o profesoară!

Horia Brenciu l-a „prins” pe Marius Tucă la „Neatza cu Răzvan și Dani”, i-a pus paleta cu „Am/N-am” în mână și l-a supus interogatoriului, deși Tucă tot „protesta”: „Eu mai bine mă pricep să pun întrebări decât să dau răspunsuri!”.

  • Am/N-am scăpat de amenzi în trafic pentru că sunt celebru? „Am”. „Da’ nici n-am ajuns la amenzi!”, rîdeTucă.
  • Am/N-am făcut baie gol… „Vezi că s-a terminat spațiul!”, intervine Tucă la auzul cuvântului „gol”. Toată lumea râde și Trucă scapă de întrebare.
  • Am/N-am fost îndrăgostit de o profesoară? „De engleză”, nici nu așteaptă Tucă sfârșitul întrebării. „I love you, too”, îl complimentează Brenciu.
  • Am/N-am mințit la un interviu de angajare / în legătură cu munca ta? „Nu pot să dau răspuns aicea pentru că n-am dat interviu de angajare” – zice Tucă – „Vrei să continuîm cu astea sau trecem la lucruri serioase?”. „Stai, că mai vreau să aflu câte ceva despre tine!”, parează Brenciu.
  • Am/N-am restaurant la malul mării? „Am”, întoarce Tucă „paleta”. „La «Popasul pescarilor», în Olimp”. „Și e peștele proaspăt?”, zice, înghițind în sec, Brenciu. „Da, îl prind noaptea până la 5 dimineață”, râde Tucă. După care au dat-o în alea, alea despre relația lor veche de prietenie și… poeziile scurte, dar „adânci” ale lui Marius Tucă.
Mariu Tucă a răspuns cinstit la provocarea „An/N-am” că a fost îndrăgostit de profesoara de engleză, întrebarea venind de la bunul său prieten Horia Brenciu
Mariu Tucă a răspuns cinstit la provocarea „An/N-am” că a fost îndrăgostit de profesoara de engleză

Și alte nume „grele” din show-biz au acceptat provocarea „Am/N-am”

Alte momente memorabile cu provocarea „Am/N-am” au „produs” Marina Florea, Stela Enache și Fuego, ca și Mircea Radu, sau Sișu și Puya, alias La Familia, chiar și Codin Maticiuc, nemiavorbind de Ștefan Bănică Jr. sau PepeVizionare plăcută!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×