Gigi Becali, Revelion la biserică! ”Ce motive mai are presa acum să vină după mine?”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/01/2019, 17:53
Gigi Becali, Revelion la biserică! ”Ce motive mai are presa acum să vină după mine?” GALERIE FOTO
Gigi Becali a petrecut Revelionul la biserică

Gigi Becali a mărturisit că şi-a petrecut Revelionul la biserică, ascultând slujba. În alţi ani, patronul de la FCSB mergea la munte, acolo unde se distra alături de familie şi prieteni. Acum, însă, acesta s-a întors mai mult către credinţă şi cele spirituale şi a preferat să stea departe de distracţia anuală.

”Ce motive mai au televiziunile și presa acum să vină după Becali? Să le vorbească despre Biserică și dragostea de Dumnezeu… Dacă vrem să ne întărim în dragoste, trebuie să mergem la biserică. Dacă ne rugăm și mergem la sfânta liturghie, Dumnezeu face tot pentru noi. (…)”, a dezvăluit Gigi Becali în direct la Realitatea TV.

Gigi Becali, Revelion la biserică

Imediat după aceste dezvăluiri, Gigi Becali a fost întrebat cu privire la nepotul său, Lucian Becali, care a fost în club de Revelion. „Nu vorbesc cu nepotul meu! Mă rog pentru el că e mai rătăcit, dar nu vorbesc cu el. Eu nu vorbesc, pentru că dacă e în familia mea, eu îl iubesc, dar nu vreau să vorbesc cu el! (..) Fetele mele, chiar vorbeam cu soția mea, parcă ieri a fost nunta și acum s-au făcut fete de măritat!

Eu am stat doar la biserica. Nu ma intereseaza altceva. In aceste zile vreau doar sa fiu linistit. Biserica, biserica si atat”, a mai spus Gigi Becali.

Lucian Becali l-a supărat pe unchiul său prin recţiile avute în online după ce Gigi Becali l-a dat afară pe Nicolae Dică de la FCSB şi l-a înlocuit cu Mihai Teja. „Fut.Bal…!!! Ştie cineva Baba Vanga câte etape a prezis pentru secundul Teja? Prinde mielu’ de Paște pe bancă? Întreb pentru Edy Iordănescu”, a fost una dintre reacţiile lui Lucian în spaţiul virtual care l-au deranjat pe Gigi Becali, iar acesta nu vrea să mai vorbească cu ruda sa.

Gigi Becali, în biserică, atingând icoana Maicii Domnului
Gigi Becali, în biserică, atingând icoana Maicii Domnului
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×