Gigi Becali l-a imitat pe Tudorel Toader la o conferință

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/12/2018, 16:03
Gigi Becali l-a imitat pe Tudorel Toader la o conferință
Gigi Becali îl imită pe Tudorel Toader!

Gigi Becali l-a imitat pe inistrul Justiției, Tudorel Toader, într-o conferință. de prezentare a noului antrenor la FCSB, Mihai Teja. Patronul l-a ironizat cumva pe ministru în conversația avută cu jurnaliștii. „V-am spus așa și mă repet, ca ăla, ca Tudorel Toader: mă repeeeet, Mihai va avea mână liberă, 6 luni de zile nu-i voi spune nimic, face numai ce vrea el și nu mă bag deloc.

După care, voi face evaluare, voi evalua rezultatele, voi evalua jocul echipei și, în consecință, voi lua niște măsuri care să fie în concordanță cu regulile jocului. Da? Mă repet, 6 luni de zile. Mihai trebuie să ia campionatul. Altfel, va suporta consecințele eșecului”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali l-a imitat pe Tudorel Toader!

Gigi Becali l-a imitat în prezentarea lui Mihai Teja la FCSB pe ministrul Justiției, Tudorel Toader. „V-am spus așa și mă repet, ca ăla, ca Tudorel Toader: mă repeeeet”, a spus acesta.  Antrenorul Mihai Teja a semnat pe o durată de un an și jumătate cu FCSB, iar mai apoi i-a dat o listă cu jucătorii pe care îi vrea lui Gigi Becali. „Mi-a dat o listă mai lungă, cu jucătorii mai valoroși din România.  (Acesta îl imită chiar la minutul pe 26:30.)

Mi-a dat o listă de 7 jucători, dar nu vom lua atâția. Voi lua jucători, că noi nu avem timp să stăm să-l creștem pe Florinel Coman. Sau pe Nedelcu. Sau pe Moruțan. De Man n-am ce să zic, sau Tănase, n-am treabă cu el. Coman e valoros, dar pierde mingi. Dacă pierzi, e greu să iei campionatul. O să iau 4-5 jucători, ca să avem experiență și consistență în joc”, a mai spus Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×