Mesajul lui Smiley, în noaptea de Revelion: ”Am avut parte de câteva dezamăgiri!”

Claudiu Melinte    Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
01/01/2019, 16:05
Mesajul lui Smiley, în noaptea de Revelion: ”Am avut parte de câteva dezamăgiri!” GALERIE FOTO
Smiley a transmis un mesaj fanilor de Revelion

Smiley a recunoscut că a fost dezamăgit în 2018. Artistul a dezvăluit acest lucru fanilor săi într-un mesaj postat pe o rețea de socializare. „Am avut parte de câteva dezamăgiri, lucruri care au ieșit bine, altele mai puțin bine, reușite dar și greșeli!”, a spus Smiley în mesajul de Revelion.

Artistul a fost ocupat în ultima zi din an. Smiley a cântat la „Revelionul Centenarului” din Piața Constituției, dar și la Craiova. Cântărețul nu a ratat ocazia să spună fanilor tradiționalul „La mulți ani!”. Smiley a transmis mesajul direct de pe scenă, într-un live făcut pe Facebook.

Smiley dezamăgit de Revelion. Ce mesaj a avut artistul pentru fani

Smiley a făcut o sinteză a anului care s-a încheiat. La bilanțul pe 2018, artistul a recunoscut că a avut și dezamăgiri. „Am muncit mult anul ăsta…am avut parte de multă bucurie, câteva dezamăgiri, lucruri care au ieșit bine, altele mai puțin bine, reușite dar și greșeli! Mulțumesc că sunteți alături de mine în călătoria asta frumoasă! În 2019 urmează multă muzică! Stați pe aproape! La mulți ani! Iar data viitoare când ne vedem să fim sănătoși, mai înțelepți, mai toleranți, mai iubitori și cel mai important…cu un zâmbet sincer!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Concertele din seara de Revelion i-au rotiunjit serios conturile lui Smiley. Pentru concertul său, de la Craiova, cântărețul a fost plătit regeşte!  Pentru doar 45 de minute de cântat în noaptea dintre ani, Smiley a primit 30.000 de euro. La Bucureşti, la „Revelionul Centenarului” din Pița Constituției, au cântat alături de Smiley mai mulţi artişti de la noi, Delia, Carlas Dreams, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, dar și cunoscutul DJ internațional ATB.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×