Câți bani primește Smiley pentru un concert de 45 de minute, în noaptea de Revelion

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 17:25
Câți bani primește Smiley pentru un concert de 45 de minute, în noaptea de Revelion GALERIE FOTO
Ce sumă ia Smiley pentru concertul de Revelion

Smiley este unul dintre artiştii care şi-au programat concerte în noaptea de Revelion, iar cântăreţul va performa chiar în două oraşe, situate la câteva sute de kilometri distanţă. Acesta va cânta în Piaţa Constituţiei, dar şi la Craiova, iar onorariul primit de artist este unul substanţial. Pentru doar 45 de minute, atât cât va dura recitalul său de anul nou, Smiley va primi o sumă fabuloasă de bani, iar asta pentru că a ales să cânte în două oraşe diferite, în noaptea dintre ani, scriestiripesurse.

În toată ţara vor fi organizate mari concerte de Anul Nou, în oraşe precum Iaşi, Constanţa, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov şi Bucureşti. În Capitală vor avea loc două concerte de Revelion, iar cel mai mare este cel care va fi organizat în Piaţa Constituţiei, acolo unde va urca Smiley pe scenă, precum şi în Parcul IOR, din Sectorul 3, acolo unde sunt aşteptaţi mai mulţi artişti de renume.

Câţi bani ia Smiley pentru 45 de minute de Revelion

Pentru cel de-al doilea concert al său, cel din Craiova, Smiley va fi plătit regeşte! Conform stiripesurse.ro, 30.000 de euro va primi artistul pentru doar 45 de minute de cântat în noaptea dintre ani. Şi nu este singurul care va primi o mulţime de bani. Tot la Craiova va cânta şi Adrian Sână, fostul membru al trupei Akcent, iar acesta va încasa 30.000 de lei.

Smiley, în timpul unui concert
Smiley, în timpul unui concert

La Bucureşti, acolo unde se va deplasa Smiley, vor cânta mai mulţi artişti de la noi, precum Delia, Carlas Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, alături de cunoscutul DJ străin ATB.

„Ca in fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, in care una dintre cladirile emblematice ale Bucurestiului – Palatul Parlamentului – va face parte din scenografia spectacolului. Cu acest prilej, pe scena instalata in Piata Constitutiei vor urca personalitati din muzica romaneasca indragite de toate varstele, iar stilurile muzicale diverse si scenografia spectaculoasa vor antrena publicul pe parcursul intregii seri”, se arata intr-un comunicat emis de Primăria Municipiului Bucureşti.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×