Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/09/2018, 22:13
Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir GALERIE FOTO
Programul pentru evenimentul Zilele Bucureștiului

Zilele Bucureștiului, în anul 2018, încep din data de 21 septembrie și se încheie pe data de 23 septembrie. Nume mari ale muzicii din România și nu numai vor aștepta oamenii în Piața Constituției. Așa cum spuneam, evenimentul Zilele Bucureștiului se întinde pe trei zile, în care cântăreți îndrăgiți din toată lumea se vor afla pe scena amplasată în Piața Constitușiei, București 27417. Într-una dintre serile concertului, va avea loc și un show de 3d videomapping iMapp Bucharest. Ca organizator este CreArt Primăria Municipiului București, care permite tuturor accesul gratuit. Acesta se face în fiecare seară de concert, începând cu ora 17:00.

Zilele Bucureștiului vor impresiona și anul acesta cu multitudinea de surprize
Harta Bucureștiului, pentru a ajunge mai ușor la Piața Constituției

Zilele Bucureștiului 2018! Care este programul concertului din seara de 21 septembrie?

Zilele Bucureștiului vor uimi si de aceasta data spectatorii
Programul pentru concertele ce vor avea lo la Zilele Bucureștiului

În prima seară, de pe data de 21 septembrie 2018, vineri, scena va fi umplută de Gheorghe Zamfir, Enrico Macias și o orchestră simfonică. Maestrul muzicii, primul care va debuta pe scenă are un program amplu, folcloric, de mare excepție.

Zilele Bucureștiului vor avea milioane de surprize pentru spectatori
Gheroghe Zamfir cântând la nai

Acompaniat de programul despre care spuneam, cu iz pitoresc, acesta va mai avea și unul de muzică de film. Pentru a încânta și mai mult publicul, la toate acestea se adaugă și o orchestră, tenori și soprane cu nume rezonante în lumea artistică. Ceea ce va umple seara de suspans va fi apariția lui Enrico Macias. Cântărețul francez este invitatul de onoare.

Citește și: Iarna vine mult mai repede, anul acesta! Ce se întâmplă cu vremea

Citește și:Andreea Marin, apel disperat! ”Tuturor celor care se consideră prietenii mei!”

Citește și: Viorica Dancilă, demisie pe caz de boală! Ipoteză șoc: Victor Negrescu i-ar lua locul

Despre 3D videomapping iMapp Bucharest

A cincea ediție a schow-ului de imagini 3D va avea loc în ziua de sâmbătă a evenimentului mult așteptat de bucureșteni. Spectacolul de imagini care-i va lăsa pe urmăritori cu gura căscată va fi proiectat pe fațada Palatului Parlamentului. Acesta, având 23.000 de metri pătrați, va pune în valoare creația artiștilor. În acest an, au participat multe echipe, care vor dărui oamenilor o seară și niște amintiri de neuitat.

Costurile Zilelor Bucureștiului

Primăria Capitalei a anunțat cu mare entuziasm zilele orașului. Aceștia vor să investească peste 2,3 milioane de lei. Organizare scumpă, dar cine mai e ca noi? Bucureștenii vor avea parte de concerte care se vor susține pe o scenă plutitoare, ce va fi amplasată pe Dâmbovița. Din suma menționată mai sus, aproximativ 788.000 de lei vor fi pentru participarea la Festivalul Tamisei de la Londra.

Cea care a și propus colaborarea pentru susținerea evenimentului este Asociația Ivan Patzaichin-Mila 23. Ei vor și asigura unele cheltuieli ale Zilelor Bucureștiului. Totodată, asigură un management și o implementare tehnică desăvârșită. Suma pe care o supota Asociația este de aproximativ 700.000 de lei.

Alături de concertele din Piața Constituției, vor fi și câteva în Parcul Circului și Cișmigiu. Evenimentele în mare vor începe din timpul zilei și vor fi dedicate exclusiv copiilor, tinerilor, dar și studenților. Copiii, împreună cu părinții vor avea parte de show-uri acrobatice, de numere de magie și numeroase audiții live ai artiștilor îndrăgiți de aceștia precum: Nicole Cherry și Lidia Buble.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×