Andreea Marin, apel disperat! ”Tuturor celor care se consideră prietenii mei!”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/09/2018, 11:00
Andreea Marin, apel disperat! ”Tuturor celor care se consideră prietenii mei!” GALERIE FOTO
Andreea Marin a cerut ajutor în cadrul unei emisiuni televizate pentru o cauză nobilă

Andreea Marin apel disperat de ajutor! Fosta prezentatoare TV îi roagă pe toți cei care îi sunt prieteni, prin intermediul micilor ecrane, să sprijine noua ei campanie. În cadrul unei emisiuni televizate, a cărei gazdă a fost Cristian Brancu, Zâna Surprizelor a vorbit despre o cauză nobilă prin care vrea să ajute cât mai mulți oameni care au rămas mutilați în urma problemelor de sănătate grave cu care s-au confruntat.

După apariția televizată a brunetei, aceasta a postat și pe pagina sa de Facebook acelați tip de mesaj pe care l-a transmis și în direct. Intenția Andreei este de a ajuta oamenii aflați în suferință. Cuvintele ei de pe contul de socializare te marchează. Iar cum noi ar trebui să ne unim pentru că numai în grupuri de oameni buni se învinge răul, așa ar trebui să facem și în acest caz, după spusele acesteia.  

Apelul disperat al Andreei Marin

Rugămintea ei începe așa:”Mesajul acesta mi-e rupt din suflet și e adresat tutror celor care se consideră prietenii mei. Oamenii în adevăratul sens al cuvântului, cărora le pasă, în fapte, nu doar în vorbe”, a început să scrie fosta prezetatoare. Andreea Marin este cunoscută ca un om care dăruiește, care se implică foarte mult în campanii și care se ajută de statulul pe care il are pentru a ajuta la rândul ei și alți oameni.

Andreea Marin a făcut un apel disperat către oamenii aflați în fata micilor ecrane
Mesajul Andreei Marin postat pe Facebook în ajutorarea oamenilor aflați la nevoie

Vedeta susține că doar cu o cărămidă se poate construi un castel. ”Va rog nu ezitați să faceți un gest mic, dar care poate însemna enorm pentru salvarea a 50 de vieți…Puteți arăta că într-adevăr încurajați gestul celor 10 medici extraordinari, care fac bine, pro-bono, la noi acasă”. În continuare, Zâna Surprizelor a subliniat o posibilă sumă de donație, plus lucrurile pe care le-ai pierde dacă ai face această acțiune.

Citește și: Alexandru Arșinel, din nou în reclamele farmaciei Catena. După ce Stela Popescu ne-a părăsit, actorul s-a întors singur în reclame

Citește și: Un fan al unei îndrăgite trupe românești a murit, duminică seara, în timpul concertului! Ce a urmat apoi

Citește și: Ce ținute poartă Meghan Markle la coafor. Se deghizează ca să nu fie recunoscută 

”Ce pierzi făcând o donație de numai 20 de lei? Ce e mai prețios decât sănătatea și viața?”. În încheiere, a mulțumit oamenilor care au simțit la fel ca ea și au donat pentru cauza expusă. ”Îți mulțumesc dacă, dincolo de vorbe, ca și mine, ca și alți oameni ce au făcut-o deja, vei trece la fapte. Suntem mult mai puternici împreună! Un gând bun!”, a scris vedeta.

Ajuta-ne sa ajutam!

Mesajul acesta mi-e rupt din suflet si e adresat tuturor celor care se considera prietenii mei. Oameni in adevaratul sens al cuvantului, carora le pasa, in fapte, nu doar in vorbe. Daca dati click mai jos si ceea ce povestesc in acest video va face sa simtiti ce am simtit si eu, va rog nu ezitati sa faceti un gest mic, dar care poate insemna enorm pentru salvarea a 50 de vieti. Intr-un minut, apasand pe www.asociatiazetta.ro, si apoi pe butonul Doneaza, puteti arata ca intr-adevar incurajati gestul celor 10 medici extraordinari, care fac bine, pro-bono, la noi acasa. Ce pierzi facand o donatie de numai 20 de lei? Ce e mai pretios decat sanatatea si viata? Iti multumesc daca, dincolo de vorbe, ca si mine, ca si alti oameni ce au facut-o deja, vei trece la fapte. Suntem mult mai puternici impreuna! Un gand bun!

Gepostet von Andreea Marin am Montag, 17. September 2018

Biografie

Andreea Marin(43) este născută în Roman, în anul 1974. La vârsta de 19 ani a intrat în lumea televiziunii, ca moderator la TVR Iași. De atunci, a acumulat 16 ani de experiență, ca reporte, producător și moderator, în cadrul Televiziunii Naționale Române. Cu toți anii de muncă din spatele televiziunii, creându-și o imagine în ochii presei, s-a folosit de aceasta și pentru a face bine.

Aceasta este președinte fondator al Fundației ”Prețuiește Viața”, care are sub baghetă companii umanitare, pe teme diverse: de sănptate, educație și jurnalism de calitate. De asemenea, este și manager al Proiectului Școala Mamelor (MON UP), care este o Rețea de Centre Pilot de Consiliere Mamelor aflate în suferință, la nevoie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×