Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
21/08/2018, 19:39
Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe GALERIE FOTO
Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe, dar tot la fel de frumoasă și cochetă.

Andreea Marin știe să își pună în valoare calitățile fizice. De aceea, frumoasa brunetă, nu a refuzat niciodată să apară în pictoriale sexy.

Zâna surprizelor s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Roman și a urmat Facultatea de Informatică din cadrul Universității „Alexanbdru Ioan Cuza” din Iași. Andreea nu a avut o copilărie lipsită de necazuri. Frumoasa brunetă și-a pierdut mama la vârsta de nouă ani.

Relațiile amoroase ale Andreei Marin

În 1995, diva se căsătorește pentru prima oară cu directorul de marketing de la Prima TV, Cristian Gheorghiță. Cinci ani mai târziu aceștia pun capăt căsniciei și divorțează.

În ianuarie 2006, Andreea s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, care este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României.

Cariera Andreei Marin

  • Este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid, care realizează programe în prime time pentru Societatea Națională Română de Televiziune (TVR1) și postul privat Antena 1, ambele posturi deținând majoritatea audienței pe segmentul vizat.
  • A fost maestru de ceremonii a patru principale festivaluri internaționale din România: Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur, Gala Națională a Sportului, gazdă și director de program al emisiunii „Surprize, Surprize”, realizată în prime time pe segment social/divertisment transmisă sâmbătă seara (3 ore în direct), cel mai urmărit spectacol de televiziune în România, nouă ani la rând.
  • Moderator/director de program al emisiunii „Prețuiește viața”, care a fost difuzată în fiecare duminică seara la TVR 1 (20 octombrie 2013 cu pauză în anii 2014 și 2015 și revenind din 27 martie 2016 până în septembrie 2016). Acum emisiunea este transmisă de postul de radio Itsy Bitsy

 

  • Este purtător de cuvânt și imagine Garnier – L’Oreal, Cartier (bijuterii și accesorii), Procter Gamble – Head & Shoulders.
  • A fost timp de trei ani editor și prezentator al principalului jurnal de știri din România, la TVR.
  • Are 16 ani de experiență ca reporter, producător și moderator la Televiziunea Națională Română, începând ca moderator la TVR Iași, la vârsta de 19 ani.
  • Timp de doi ani consecutiv a fost reporter special al TVR la ceremonia acordării premiilor Academiei Americane de film Oscar, Los Angeles (1998/1999).
  • Realizator al emisiunii radio “Zâmbește, cineva te iubește” – 2 ore live. Invitați: personalități de prim rang din diverse domenii, axată pe reality, probleme sociale, muzică, umor, evenimente.
  • Începând cu anul 2008 este director editorial al Revistei „Business Woman Magazine”.
  • Este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața” care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate.
  • Autor și coordonator al cărții „Prețuieste Viața”, primul volum din colecția „Albumele Andreei”, un volum inspirațional, al cărui profit este donat cauzei umanitare a mamelor care suferă de cancer.

 

  • Andreea Marin a lansat, împreună cu designerul Irina Schrotter, pe 1 decembrie 2009, brandul „Violet by Andreea Marin”, o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluși, care cuprinde body-ul extensibil și hăinuțe pentru botez.
  • În aprilie 2010, a câștigat medalia de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat.
  • Este manager al Proiectului Școala Mamelor („MOM UP – Rețea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate în situații dificile de viață”), parte din proiectul național inițiat prin Fundația Prețuiește Viața (președinte Andreea Öztürk), care oferă răspunsuri gratuite la problemele mamelor și ale famililor lor din partea unor specialiști (medici, juriști, psihologi, experți în comunicare și formare profesională etc.).

 

  • Este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii”, și coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR, care a obținut cea mai mare audiență la 1 decembrie 2001.
  • A fost director de program și gazdă a emisiunii tradiționale „Cei mai iubiți”, prin intermediul căreia Televiziunea Națională oferă trofee pentru următoarele categorii: sport, teatru & film, muzică, umor, radio, televiziune, presă scrisă, afaceri și modă. Premiile au fost oferite în baza rezultatelor unui sondaj național realizat de un prestigios institut de sondare a opiniei publice.
  • A fost câștigătoarea trofeului „Cea mai iubită vedetă feminină de televiziune”, în ediția din 2002 a spectacolului „Cei mai iubiți”.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×