Alexandru Arșinel, din nou în reclamele farmaciei Catena. După ce Stela Popescu ne-a părăsit, actorul s-a întors singur în reclame

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/09/2018, 23:46
Alexandru Arșinel, din nou în reclamele farmaciei Catena. După ce Stela Popescu ne-a părăsit, actorul s-a întors singur în reclame
Alexandru Arșinel a acceptat să joace din nou în reclamele farmaciei Catena

Vestitul actor Alexandru Arșinel va apărea din nou în reclamele farmaciei Catena. Până acum 11 luni, distinsul era alături pe micile ecrane numai de regretata Stela Popescu. Timp de jumătate de viață cei doi au format un cuplu pe marile scene, iar de câțiva ani și în cadrul reclamelor farmaciei Catena. După moartea bruscă a actriței cu părul de foc, marele actor a dispărut de pe televizor și de pe afișele standard. Reprezentații farmaciei au ales ca imediat să dispară spoturile, iar acum se pare că au venit cu o altă surpriză.

Alexandru Arșinel, din nou în reclamele Catenei!

Actorul s-a întors, spre bucuria tuturor, în reclamele ce au rămas pe buzele, după muzicalitate, și pe retina admiratorilor. Reclamele marca ”Farmacia inimii” revin victorios. După ce regretata artistă a trecut la cele sfinte, Alexandru Arșinel a refuzat din start o altă apariție în această postură. Ba chiar acesta a susținut că pentru mulți oameni ar fi foarte trist dacă l-ar vedea fără partenera lui în pauza publicitară. ”În ceea ce mă priveşte, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor”, a declarat atunci actorul.

Acum este de o altă părere. Probabil și formula în care joacă îi este una prielnică, ce nu-l mai face să se gândească la scenele cu Stela Popescu. Astfel, cei care ne vor încânta în viitoarele reclame Catena sunt: Alexandru Arșinel, Nico și Adrian Enache. ”M-au invitat să fac un videoclip care s-a filmat două zile şi astfel au găsit soluţia să mă întorc. Au considerat ei că e mai bine cu această pauză, iar acum scenariul poveştii, în care joc cu Nico şi cu Adrian Enache”, a declarat marele actor al teatrului românesc.

Povestea reclamei

Reclamele farmaciei Catena mereu au avut un lucru care îți rămânea în gând pe tot parcursul zilei. Cumul dintre marii actori care apăreau acolo și fundalul sonor făceau un pachet interesant. Dar, de data aceasta, lucrurile vor fi la un alt nivel. Mica reclamă va avea o poveste stufoasă în spate. După cum dezvăluie și Alexandru Arșinel, acțiunea se petrece în timpul Primului Război Mondial. Personajul principal este, desigur, marele actor, care interpretează un farmacist din acea vreme. ”…este despre un farmacist de odinioară. Ne întoarcem în timp, pe vremea Primului Război Mondial, când un român care e rănit are nevoie de medicamente. E mai pitoresc, mai retro şi mă bucur că am reveni”, a declarat legenda teatrului, potrivit Click.

Tot pentru Click, actorul a sus că se simte minunat și că face multe activități. ”Lucrăm la deschiderea noii stagiuni a teatrului «Constantin Tănase», vom merge la Vaslui, la «Festivalul Umorului», apoi, pe 5 octombrie, la Timişoara, se va deschide muzeul Ştefan Popa Popas. Continuăm cu premiera «Hai Hui România», pregătim o premieră pentru copii şi un concert de colinde, în iarnă. Mai pregătim şi un proiect legat de Centenar, iar la sfârşitul lui octombrie vom pleca în Israel, la Tel Aviv, cu un spectacol de-al nostru. Avem multe planuri”, a povestit acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×