Alexandru Arșinel a slăbit enorm! Cum arată actorul la 79 de ani

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
24/08/2018, 21:09
Alexandru Arșinel a slăbit enorm! Cum arată actorul la 79 de ani GALERIE FOTO
Alexandru Arșinel a trecut prin momente grele, după moartea Stelei Popescu

Ultimele imagini surprinse cu Alexandru Arșinel dezvăluie faptul că actorul a slăbit enorm. Săptămâna trecută, el a fost invitat în platoul emisiunii ”Răi da` buni”, iar spectatorii și telespectatorii au fost șocați să vadă cum arată fostul partener de scenă al Stelei Popescu, la 79 de ani.

Alexandru Arșinel este vizibil slăbit, iar bărbatul de altădată a rămas acum doar o amintire
Alexandru Arșinel este vizibil slăbit, iar bărbatul de altădată a rămas acum doar o amintire

”În august voi merge la Sinaia să stau alături de soţia mea şi de doamna care are grijă de ea. Prezenţa mea îi face bine soţiei mele şi ne-am obişnuit cu gândul că avem de tras. Poate voi ajunge şi la Vatra Dornei, la nişte prieteni. La Sinaia am un vecin care îmi întreţine moralul, ori de câte ori cedez. Reacţionăm mai puţin în ultimul timp, am avut şi reacţii furioase… Medicii mi-au găsit nişte analize foarte bune”, a declarat Alexandru Arșinel în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar.

Alexandru Arșinel a slăbit enorm

Dacă înainte eram tentați să spunem că Alexandru Arșinel este ”un munte de om”, iată că astăzi lucrurile s-au schimbat enorm, iar el a slăbit considerabil. Apropiații spun că această schimbare radicală este cauzată de faptul că actorul suferă enorm atât în viața personală, cât și în cea profesională. Alexandru Arșinel a rămas singur pe scenă, după ce Stela Popescu a murit, iar soția lui, doamna Marinela, are grave probleme de sănătate. Actorul și partenera lui de viață sunt împreună de 50 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×