De ce i-a fost frică, n-a scăpat! Arşinel, probleme grave de sănătate!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
30/03/2018, 18:41
De ce i-a fost frică, n-a scăpat! Arşinel, probleme grave de sănătate!

Îndrăgitul actor Alexandru Arşinel are din nou probleme de sănătate. Deşi a suferit un transplant de rinichi, în urmă cu cinci ani, Arşinel a ajuns să facă dializă, semn că rinichiul transplantat nu mai funcţionează în parametri normali. 

Actorul a declarat la vremea respectivă că rinichiul funcţionează, dar că va trebui să urmeze un tratament medicamentos toată viaţă: „Rinichiul funcţionează, dar reglarea unor parametri se va face pe parcurs, printr-o nouă dozare a medicamentelor. Voi fi un om aproape normal, însă nu e bine să exagerez cu grăsimile şi mai ales cu dulciurile, pentru că un eventual diabet ar slăbi toate organele”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Arşinel face dializă la un centru specializat

Din păcate, în ultima vreme, Alexandru Arşinel a ajuns depedent de dializă pentru a îşi întreţine rinichiul în stare funcţională bună, iar marele actor merge regulat la un centru specializat pentru a face această procedură, scrie SpyNews.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×