Anca Pandrea, mesaj de pe lumea cealaltă, de la Stela Popescu, care îl ținea de mână pe Iurie Darie!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
13/07/2018, 12:54
Anca Pandrea, mesaj de pe lumea cealaltă, de la Stela Popescu, care îl ținea de mână pe Iurie Darie! GALERIE FOTO
În cadrul unui interviu oferit recent, actrița a povestit că și-a visat soțul împreună cu Stela Popescu și că se simțeau foarte bine. Regretata artistă i-a spus Ancăi Pandrea în momentul în care ea l-a rugat pe Iurie Darie să vină la ea că trebuie să îl lase în pace, pentru că e obișnuită să stea singură.

Anca Pandrea a vorbit deschis despre visul pe care l-a avut chiar înainte de a fi găsită leșinată în casă, când și-a speriat toți fanii. Visul a întristat-o profund atunci, dar acum spune că l-a înteles și i-a înțeles semnificația. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

În cadrul unui interviu oferit recent, actrița a povestit că și-a visat soțul împreună cu Stela Popescu și că se simțeau foarte bine. Regretata artistă i-a spus Ancăi Pandrea în momentul în care ea l-a rugat pe Iurie Darie să vină la ea că trebuie să îl lase în pace, pentru că e obișnuită să stea singură. Dacă atunci a întristat-o visul, acum, soția actorului crede că, de fapt, trebuie să se concentreze mai mult pe lucrurile pe care le are le are de făcut aici, pe pământ.

Citește și Anca Pandrea a ajuns de urgenţă la spital! Vecinii au găsit-o într-o baltă de sânge! 

Citește și Anca Pandrea și-a schimbat testamentul. A impus reguli stricte 

Anca Pandrea l-a visat pe Iurie Darie, care se ținea de mână cu Stela Popescu

“L-am visat cu 2 zile inainte de accident. Il strigam, iar el era de mana cu Stela Popescu. Zambeau, radeau, si ii spuneam sa vina incoace. Iar ea spunea: «Lasa-l, ca tu esti obisnuita sa stai singura.» Si se tineau de mana. Uneori privesc tabloul lui si i se schimba expresia ochilor. Si nu doar mie mi se pare, dar si oamenilor care vin in vizita”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii “WOWbiz”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×