Anca Pandrea, mesaj de pe lumea cealaltă, de la Stela Popescu, care îl ținea de mână pe Iurie Darie!

Claudiu Ilie  
înPoze haioase
13/07/2018, 12:54
Anca Pandrea, mesaj de pe lumea cealaltă, de la Stela Popescu, care îl ținea de mână pe Iurie Darie!GALERIE FOTO
În cadrul unui interviu oferit recent, actrița a povestit că și-a visat soțul împreună cu Stela Popescu și că se simțeau foarte bine. Regretata artistă i-a spus Ancăi Pandrea în momentul în care ea l-a rugat pe Iurie Darie să vină la ea că trebuie să îl lase în pace, pentru că e obișnuită să stea singură.

Anca Pandrea a vorbit deschis despre visul pe care l-a avut chiar înainte de a fi găsită leșinată în casă, când și-a speriat toți fanii. Visul a întristat-o profund atunci, dar acum spune că l-a înteles și i-a înțeles semnificația. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

În cadrul unui interviu oferit recent, actrița a povestit că și-a visat soțul împreună cu Stela Popescu și că se simțeau foarte bine. Regretata artistă i-a spus Ancăi Pandrea în momentul în care ea l-a rugat pe Iurie Darie să vină la ea că trebuie să îl lase în pace, pentru că e obișnuită să stea singură. Dacă atunci a întristat-o visul, acum, soția actorului crede că, de fapt, trebuie să se concentreze mai mult pe lucrurile pe care le are le are de făcut aici, pe pământ.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Anca Pandrea a ajuns de urgenţă la spital! Vecinii au găsit-o într-o baltă de sânge! 

Citește și Anca Pandrea și-a schimbat testamentul. A impus reguli stricte 

Anca Pandrea l-a visat pe Iurie Darie, care se ținea de mână cu Stela Popescu

“L-am visat cu 2 zile inainte de accident. Il strigam, iar el era de mana cu Stela Popescu. Zambeau, radeau, si ii spuneam sa vina incoace. Iar ea spunea: «Lasa-l, ca tu esti obisnuita sa stai singura.» Si se tineau de mana. Uneori privesc tabloul lui si i se schimba expresia ochilor. Si nu doar mie mi se pare, dar si oamenilor care vin in vizita”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii “WOWbiz”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×