Anca Pandrea și-a schimbat testamentul. A impus reguli stricte

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
13/05/2018, 15:21
Anca Pandrea și-a schimbat testamentul. A impus reguli stricte

Anca Pandrea a vorbit recent despre testamentul său și despre cine va moșteni întreaga sa avere. Actrița nu are nicio rudă care să moștenească bunurile sale când ea nu va mai fi. Atât ea, cât și regretatul Iurie Darie și-au dorit foarte tare să aib un copil, dar nu a fost să fie, însă. Din cauza unui chiuretaj făcut în epoca comunistă, ea nu a mai putut rămâne însărcinată.

Astfel, nu are nici măcar o rudă care să moștenească averea sa. Anca Pandrea stă într-o casă primită de la bunica sa, în centrul Bucureștiului. La câțiva ani după moartea actorului Iurie Darie, ea a mărturisit că vrea să lase averea unei fine pe nume Simina. Acum, se pare că s-a răzgândit.

„Inițial, vorbisem să-i las casa finuței noastre. Au trecut însă ceva ani. M-am tot gândit eu: cum să poată să aibă grijă de Iura? Când eu nu o sa mai fiu, vreau ca cineva să poată avea grija de locul unde doarme Iura si unde o să dorm și eu. Nu era civilizat să-i las dau o greutate pe umeri”, a declarat Anca Pandrea pentru libertatea.ro.

Anca Pandrea și-a schimbat testamentul. Ce reguli stricte trebuie să respecte moștenitorul

Actrița este tot mai bolnavă în ultima vreme și a început să grăbească procesul de alegere a unui moștenitor. Ea vrea să pună două condiții pentru persoana care va moșteni casa. Prim este să aibă grijă de locul de veci al ei și al lui Iurie Darie. A doua condiție este să nu se atingă de tablourile lui Iura, de pe pereți. Acestea trebuie să rămână pe pereții casei, indiferent de cine va locui acolo.

„Cine va accepta testamentul trebuie să-și ia acest angajament în fața lui Dumnezeu și să-l respecte, iar tablourile lui Iura, desenele lui, să rămână la locul lor, în camera noastră”, a adăugat actrița pentru www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×