Andreea Marin este pregătită să devină din nou mamă!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
14/09/2018, 10:50
Andreea Marin este pregătită să devină din nou mamă! GALERIE FOTO
Andreea Marin a vorbit despre un posibil copil in cadrul unui interviu.

Iubita prezentatoare, care a rămas în inimile oamenilor încă din anii 2000, o dată cu ”Surprize, surprize”, a declarat că este pregătită să devină mama din nou. Andreea Marin a șocat prin cele spuse în cadrul unui interviu. De asemenea, din discuția pe care a avut-o cu jurnaliștii a spus și câteva cuvinte despre cum decurge acum relația cu actualul ei partener de viață.

Așadar, Zăna Surprizelor a declarat ferm că dacă așa îi este dat să mai aibă încă un copil, va fi mai mult decât fericită. După o excursie în Africa, alături de familia ei, a revenit în țară plină de energie pozitivă. ”Am fost în Africa, alături de familia mea, alături de omul drag sufletului meu, am avut 10 zile în care ne-am bucurat unii de ceilalți. Au fost și copiii, căci vara e vară acolo, în adevăratul sens al cuvântului. Bălăceala a fost cuvântul de ordine. Am ales ținute colorate pentru că am zis să mă integrez bine”, a declarat iubita prezentatoare.

Andreea Marin, despre cum ar fi să devină mamă din nou. Cum se înțelege cu fiica ei?

În vacanța din Africa, în care Andreea Marin a mers alături de fiica ei, dar și de familie și actualul partener de viață, aceasta a petrecut mult timp cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică. Acestea au avut multe activități împreună, ca în fiecare zi de altfel. ” Fiind împreună cu sora mea, noi cele două gospodine, am gătit în fiecare zi pentru uriași și pitici, 7 la rând. Am fost noi, familia noastră. Când ești plecat departe de țară, îți e dor de bunătățile de acasă. Am fost în Verona, Veneția. Voi lansa un film la sfârșitul acestei luni, un film despre secolul în care trăim, despre viață sănătoasă, pentru că asta aleg să caut, în ultimul timp”, a precizat Andreea Marin.

Cu această ocazie, fosta prezentatoare a Surpizelor a dezvăluit și detalii despre filmul pe care-l va lansa. Pelicula are la bază un concept preluat din realitatea secolului nostru. ”Nu va mai fi distanță multă vreme, e necesară acum, pentru că avem niște lucruri de dus la capăt, dar la un moment dat nu va mai exista distanță. Nu avem de gând să ne oprim, nu avem motive să ne oprim. Important este când oamenii găsesc o armonie, când se înțeleg unii pe alții și când există înțelegere. Nu vreau să fac comparații, pentru că nu există comparații”, a spus fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei și un viitor copil

În cadrul interviului acordat emisiunii ”Agenția VIP”, Andreea a vorbit, după ce a descris viitorul ei proiect, și despre proiectul din viața ei, despre cum a rueșit să construiască ceva cu omul cu care acum își împarte viața. Declară că îi mulțumește Cerului pentru ajutorul divin în ceea ce privește aducea oamenilor în viața ei. ”a construit de la 0 prin forțe proprii, iar oamenii de genul acesta apreciază lucrurile în viață. E o mulțumire pe care o aduc Cerului pentru că am întâlnit un astfel de om”, a declarat Zăna Surpizelo.

Cât despre copil, bruneta a spus că dacă Dumnezeu vrea acest lucru pentru ea, așa trebuie să fie. ”Ne e bine acum și asta e tot. Dacă Dumnezeu vrea să mai fac un copil, așa se va întâmpla. Îmi stă în fire să gândesc pozitiv și să dau la o parte ceea ce înseamnă piedică în viață, cu toții trecem prin lucruri bune sau mai puțin bune. Cred că am lipici la oameni buni”, a încheiat Andreea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×