Andreea Marin, în lacrimi! Fiica ei a fost ”de vină”!

Claudiu Ilie   
în Andreea Marin
22/06/2018, 17:09
Andreea Marin, în lacrimi! Fiica ei a fost ”de vină”! GALERIE FOTO
Andreea Marin, în lacrimi la serbarea fetitei sale.

Andreea Marin, în lacrimi! De data aceasta, însă, au fost lacrimi de bucurie! Fiica sa a fost ”de vină”.La premierea școlară a fiicei ei a izbucnit în lacrimi deoarece Violeta i-a pregătit o surpriză. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a povestit ce bucurie i-a făcut fiica ei la finalizarea anului școlar. Violeta a fost premiată și a primit o coroniță, iar mama ei s-a umplut de fericirie.

Andreea Marin, în lacrimi! ”Clipa aceea de mândrie când îi vezi coronița așezată pe cap”

„Parcurgi orașul aglomerat cu inima strânsă că nu vei ajunge la timp, intri în sală abia respirând de atâta grabă, o cauți cu privirea, apoi îți vezi copilul urcând pe scenă cu zâmbetul înflorind pe chip, de bucurie că ai reușit… Iar dascălul se apropie și îți șoptește: „ne-a rugat să nu începem cumva fără mami, că ea nu începe înainte să ajungeți, ne-a spus că pentru dvs. a pregătit proiectul-surpriză de sfârșit de an…” Momentul acela când realizezi că timpul a trecut, că poate face lucruri mari în taină, singurică, doar să te surprindă, și te simți iubită, prețuită cu adevărat… Clipa aceea de mândrie când îi vezi coronița așezată pe cap… Azi am avut lacrimi. De bucurie, fără margini. A fost ziua noastră, suflet lângă suflet. Ea e coronița mea. O aură violet”, a scris Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×