Andreea Marin, operată de 5-6 ori! Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/06/2018, 20:12
Andreea Marin, operată de 5-6 ori! Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns! GALERIE FOTO
Andreea Marin a izbucnit in lacrimi si a vorbit despre interventiile sale chirurgicale la care a fost supusa

Andreea Marin a vorbit despre sănătatea sa, în premieră! Vedeta de televiziune a recunoscut că a suferit nu mai puțin de șase operații! Mărturisirea a fost făcută în fața unei femei care suferă de cancer. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta a izbucnit în plâns! andreea Marin a citit durerea în ochii femeii bolnave şi lacrimile au năpădit-o. La scurt timp după aceste scene dureroase, Andreea Marin a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre problemele din viaţa ei.

Andreea Marin nu mai știe exact numărul operațiilor sale

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operații la activ și pe de altă parte văd în jurul meu prin natura muncii mele atâtea situații comparabile cu ceea ce am aflat astăzi, nu pot să stau cu mâinile în sân. Cred că fiecare om are o datorie în viață sau are un dar al său și dacă darul meu e să transmit, să dau cât mai departe un mesaj, o idee bună, gândește-te câte femei vor vedea imaginile ăstea și poate că în inima lor, în mintea lor se va trezi acea nevoie, vor înțelege în adâncul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×