Ce ținute poartă Meghan Markle la coafor. Se deghizează ca să nu fie recunoscută

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
17/09/2018, 19:02
Ce ținute poartă Meghan Markle la coafor. Se deghizează ca să nu fie recunoscută GALERIE FOTO
Meghan Markle este Ducesa de Sussex din data de 19 mai 2018

Meghan Markle poartă ținute total diferite la coafor, față de cele pe care le adoptă în postura de Decesă de Sussex. Aceasta pare chiar că se deghizează pentru a nu fi recunoscută. În lumina relectoarelor roiale și a tuturor ochilor care trebuie să o vadă pe aceasta perfectă, Meghan face față presiunii și arată imprecabil de fiecare dată. Fiind în fiecare zi în privirile publicului, ducesa simte nevoia ca uneori, în momentele în care vrea să iasă din casă fară a fi asaltată de fani, să se îmbrace total banal.

In pozele surprinse de presa de peste ocean, Meghan ar fi foarte ușor de evitat de stradă. Aceasta poartă o căciulă albastră, o eșarfă nude, un palton negru care-i ajunge pănă la genunchi și niște pantaloni negri. Pentru ca deghizarea să fie una reușită, la toată ținuta, personalitatea roială și-a adăugat și o pereche de ochelari de soare fumurii.

Meghan Markle aproape că se deghizează atunci când merge la coafor
Ținuta cu care Ducesa de Sussex merge la coafor

Meghan Markle poate fi întâlnită pe stradă îmbrăcată și normal, dar ce ținute are aceasta când se afă în ochii tuturor?

Meghan Markle poartă ținute normale în timpul zilei, atunci când merge la coafor
Meghan Markle, alături de Prințul Harry, în ziua nunții

De pe data de 19 mai 2018, Meghan Markle a intrat în familia regală, săsătorindu-se cu Prințul Harry. De atunci, viața ei a luat o întorătură incredibilă. Ducesa trebuie să poarte ținute elegante și, mai ales, să țină cont de niște reguli, pentru a se ridica la standardele cerute. Iar, pentru ca aparițiile ei să fie la înalțime, se cheltuie sume colosale. Se pare că la prima apariție oficială, alături de Regina Elisabeta a II-a, ducesa a avut o rochie extrem de scump, care de altfel și-a facut treaba, pentru că toți ochii au ajuns la ea.

Megham Markle se deghizează pentru a merge la coafor
Ținuta lui Meghan Markle la inaugurarea podului Gateway Bridge și a Teatrului Storyhouse din Chester

Citeste și: Gina Pistol, înlocuită de la Antena 1! Relația cu Smiley i-a fost fatală

Citește și: Prepară crema de zahăr ars ca pe vremea bunicii. E cel mai rapid mod!

Citește și: Vremea în București vineri 17 septembrie. Temperaturile nu scad

Așa că, la inaugurarea podului Gateway Bridge și a Teatrului Storyhouse din Chester, Meghan a avut o ținută ce costa 5.520 de lire sterline. Compusă dintr-o rochie vrem, în valoare de 4.000 de lire, o curea, de 350 de lire, o poșetă, ce costa 900 de lie și o pereche de pantofi, în valoare de 270 de lire, ducesa a strălucit la propriu. Dar, ocazii în care a purtat ținute de mii de lire au tot fost. Până și prima ieșire în lume alături de ce-l care-i urma să-i fie soț a fost una de-a dreptul prețioasă. Cei doi au apărut oficial împreună la nunta prințului Charles.

Așa că, la brațul lui Harry, fosta actriță a fost ravisantă. Îmbrăcată într-o rochie roz pal, Goat, completată de niște accesorii de la marile case de modă, ducesa a fost strălucitoare. Alături de rochie, care a costat 590 de lire, a purtat și o pălărie, în valoare de 850 de lire și un plic de 205 lire. Ai spune că până acum calculul nu e așa greu, iar suma acestora nu e atât de mare. Dar, după cum accesoriile fac o ținută să iasă în evidență, așa a fost și în acest caz. Accesoriile purtate de fosta actriță au depășit 19.000 de lire sterline.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×