Gina Pistol, înlocuită de la Antena 1! Relația cu Smiley i-a fost fatală

Claudiu Ilie   
în Gina Pistol
17/09/2018, 14:47
Gina Pistol, înlocuită de la Antena 1! Relația cu Smiley i-a fost fatală GALERIE FOTO
Frumoasa Gina Pistol a fost inlocuita la show-ul Asia Express

Gina Pistol a fost înlocuită la show-ul Asia Express. Dacă primul sezon a găsit-o pe frumoasa Gina Pistol pe postul de amfitrioană, șefii de la Antena 1 s-au hotărât s-o înlocuiască pentru cel de-al doilea sezon.

Astfel, Gina Pistol a fost înlocuită la Asia Express cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, potrivit capital.ro. Fanii blondinei se întreabă acum ce s-a întâmplat, de conducerea de la Intact a renunțat atât de repede la frumoasa Gina Pistol.

Citește și Smiley a rescunoscut relația cu Gina Pistol! „E o femeie ideală!”

Citește și Gina Pistol, ofertă fabuloasă de la un cântăreţ de muzică populară: „Îţi dau 10.000 de euro dacă…”

Gina Pistol a fost înlocuită la Asia Express din cauza relației cu Smiley?

Unii au venit cu tot felul de scenarii, mai mult sau mai puțin credibile. Unul dintre acestea spune că Gina Pistol nu mai prezintă show-ul Asia Express din cauza relației pe care o are cu Smiley! Se știe că cei doi provin de la trusturi de presă rivale. Gina Pistol de la Antena 1, iar iubitul ei, Smiley, de la Pro TV. De aici și scenariul schimbării cu atâta ușurință a Ginei Pistol de la Asia Express.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, și, deși cei doi nu se afișează prea des împreună, se înțeleg foarte bine. Chiar dacă de regulă este discret în privința vieții lui particulare, Smiley a recunoscut într-un interviu că este dispus să facă orice în numele iubirii. Întrebat ce a făcut în numele iubirii, Smiley a răspuns: ”Păi am fost la Capătul Pământului cu o fată. Serios! E în Portugalia și se numeste Cabo da Roca. M-am prezentat la întâlnire în numele iubirii. Nu cred că am făcut lucruri mari. În numele iubirii aș face orice. Dacă iubesc pe cineva, fac orice”.

Smiley a recunoscut că a avut și momente când nu s-a mai simțit bine într-o situație, ori chiar a fost respins, dar a reușit să treacă lejer peste acele probleme.”Da, de multe ori… Dacă nu sunt dorit într-un loc sau nu mă simt bine undeva, înseamnă că nu e locul meu acolo. Eu văd lucrurile foarte lejer. Am înțeles că și oamenii care nu mai sunt în viața mea nu trebuia să mai fie. Asta nu e nici rău și nici bine. Pur și simplu nu trebuia să mai fie.

Sunt lucruri care se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple. Există o oarecare chimie, o oarecare legătură între oameni care face ca lucrurile să se întâmple lejer, frumos, fără probleme. Alteori nu se întâmplă deloc sau doar pentru o anumită perioadă. Eu trec destul de ușor, dar mi-am luat și eu părțile mele de suferință din treaba asta. Cumva trebuie să acceptăm că nu toată lumea trebuie să te iubească sau să te placă. Punct. Trebuie să acceptăm asta și suntem liniștiți. Dacă înveți să trăiești cu tine în pace, e lejer, e bine”, a afirmat Smiley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×