Smiley a rescunoscut relația cu Gina Pistol! „E o femeie ideală!”

Raluca Ogaru    Maria Cristina    Nicoleta C   
în Stiri mondene
25/08/2018, 14:32
Smiley a rescunoscut relația cu Gina Pistol! „E o femeie ideală!” GALERIE FOTO
Smiley a rescunoscut relatia cu Gina Pistol.

Smiley a dezvăluit, în sfârșit, detalii despre relația cu Gina Pistol(37)! Ba chiar a spus despre prezentatoarea ”Chefi la cuțite” că este o „femeie ideală”. Cei doi formează un cuplu încă din anul precedent, dar au rămas foarte discreți până acum. Cu toate că aparițiile publice ale acestora au fost foarte puține, spre deloc, Smiley(35) a recunoscut că formează un cuplu.

Smiley a recunoscut relatia cu Gina Pistol.
Smiley a dezvăluit, în sfârșit, detalii despre relația cu Gina Pistol(37)! Ba chiar cântărețul a spus despre prezentatoarea ”Chefi la cuțite” că este o ”femeie ideală”.

Potrivit click.ro, Smiley a răspuns, la întrebarea despre cum ar arăta femeia perfectă pentru el, că este într-o relație cu o femeia ideală. ”Cred că femeia cu care sunt e cea ideală!”, a răspuns acesta. Informațiile din presă dezvăluie că cei doi au fost plecați împreună doar în afara granițelor țării. Împreună au fost în timpul liber, în Thailanda, ba la concerte. Acum o scurtă perioadă de timp, aceștia au fost surprinși de paparazzi chiar la noi pe litoral, în stațiunea Mamaia,într-un club în care se relaxau, alături de prietenii lor.

Smiley a recunoscut relația cu Gina Pistol! Gestul făcut de prezentatoare pentru el, de ziua acestuia

Smiley a dezvăluit, în sfârșit, detalii despre relația cu Gina Pistol(37)! Ba chiar cântărețul a spus despre prezentatoarea ”Chefi la cuțite” că este o ”femeie ideală”.
Gina Pistol, surpriză pentru Smiley, de ziua lui.

De ziua îndrăgitului cântăreț, Smiley a primit o urare minunată din partea neoficialei lui partenere de viață, Gina.

Pe data de 27 iulie, artistul a împlinit 35 de ani. Pe atunci, relația lor fiind foarte discretă, și urarea prezentatoarei trebuia să fie pe măsură. Gina Pistol a postat o fotografie, alături de o urare, în care ținea multe baloane pe care erau desenate multe fețe zâmbărețe.

Citește și: Programul de lucru între 9.00 şi 17:00, pe cale de dispariţie! Piaţa muncii s-a redefinit

Citește și: Natalia Mateuț, într-un costum de baie minuscul! Fiica marelui sportiv se lasă răsfățată de razele soarelui

Citește și: Anastasia Lazariuc, imagini de colecție la 65 de ani! Tinerețe fără bătrânețe!

Biografie Smiley

Despre Smiley Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, fost membru al trupei Simplu. Artistul a început și o carieră solo, iar în 2008 și-a lansat primul album – „În lipsa mea”.Andrei s-a născut pe data de 27 iulie 1983 în Pitești, județul Argeș. Într-un interviu, acesta declara că în copilărie a fost un băiețel agitat, care nu putea sta locului o clipă. Totul a decurs „normal” până la vârsta de zece ani, când plăcerea lui Andrei de a asculta muzică s-a transformat în plăcerea de a cânta.În anul 2001, CRBL avea să-i propună lui Andrei să facă parte din trupa Simplu, după ce inițial încercase să obțină un loc în formația Akcent.

Deși propunerea a venit din partea unui membru al trupei, Smiley a dat proba la casa de discuri Roton. Ca membru al formației, Andrei a fost nevoit să învețe să danseze. Datorită atitudinii sale joviale, Andrei a primit porecla de „Smiley”, poreclă pe care o folosește în prezent ca nume de scenă Succesul ca artist pop i-a permis colaborarea cu numeroși artiști români, iar în 2009 și-a fondat propria casă de producție, HaHaHa Production. Ea corespunde mult cu numele de scena a artistului. În 2016, proiectele susținute de Smiley sunt: Cabron, Sore, Radio Killer, Don Baxter, Feli, SHOT, Silviu Paşca, Paul Damixie şi Jazzy Jo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×