Ce vicii are Smiley: „Asta e singura mea problemă!”

Victor Anghel   
în Instant Articles
30/12/2018, 10:19
Ce vicii are Smiley: „Asta e singura mea problemă!” GALERIE FOTO
Ce vicii are Smiley: "Asta e singura mea problemă!"

Smiley este unul dintre cei mai talentați cântăreți de la noi, iar secretele sale l-au ajutat enorm ca să iasă victorios în cel de-al optulea sezon de la „Vocea României”, concurs care a fost câștigat de Bogdan Ioan, unul dintre tinerii antrenați de el. Când nu este prezent pe platourile de filmare ale emisiunilor în care apare la Pro TV, artistul e plecat prin țară la concerte sau își petrece timpul împreună cu iubita lui, Gina Pistol.  Recent, juratul de la „Vocea României”, a mărturisit care sunt viciile sale, subliniind că unul dintre acesta chiar reprezintă o problemă delicată.

Victoria lui Smiley din această lună este a treia înregistrată în cele opt sezoane de când este jurat la „Vocea României”. În 2017, eleva Ana Munteanu a luat marele premiu, iar în primul sezon, care a avut loc în 2011, Ştefan Stan. Iubitul Ginei Pistol are un salariu uriaș pentru rolul pe care îl joacă în cadrul concursului de muzică de la Pro TV.

Ce vicii are Smiley: „Asta e singura mea problemă!”

Până la 35 de ani, Smiley a realizat o mulțime de proiecte frumoase și și-a construit o carieră superbă în muzică. Iar în cadrul unui interviu oferit cu ocazia sărbătorilor de iarnă el a recunoscut că și artiștii au vicii. Printre acestea se numără faptul că nu respectă deloc orele de somn pe care ar trebui să le aibă noapte de noapte.„E destul de sănătos, să știi. Nu dorm mult, nu fac excese de nicio culoare, fac câte puțin din toate: beau un spritz, mănânc ce-mi place. Fac și sport, mi-aș dori să fac mai mult, dar nu-mi permite timpul. Fac muzică, fac ce-mi place, cu oamenii care-mi plac”, a dezvăluit Smiley jurnaliștilor de la VIVA!.

Cât despre cea mai mare slăbiciune a lui Smiley – desigur, prima este partenera lui, Gina Pistol – … aceasta este reprezentată de dulciuri de la care el pur și simplu nu se poate abține. E conștient că zahărul mult din deserturi nu-i face deloc bine organismului său, dar încearcă să compenseze cu orele petrecute în sala de sport.„Cu dulciurile e problema… (n.r.: râde) Îmi plac dulciurile foarte mult. Ce să fac… Am și eu viciile mele (n.r.: râde) La mine asta e singura problemă, dulciurile!”, a mai mărturisit juratul de la „Vocea României”.

La începutul acestei luni Gina Pistol a împlinit 37 de ani

Gina Pistol și Smiley au o relație din 2017

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981 în Roșiorii de Vede, orașel din județul Teleorman. Ea e prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite”, dar și gazda show-ului “Assia Express”. Frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste alături de Smiley de mai bine de un an: flacăra iubirii s-a aprins în vara lui 2017. Pe numele său din buletin Andrei Tiberiu Maria, artistul s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. El a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×