Îl „lasă” și Gina Pistol, cum l-a lăsat Laura Cosoi? Capriciul secret al lui Smiley

Victor Anghel   
în Stiri mondene
29/12/2018, 09:38
Îl „lasă” și Gina Pistol, cum l-a lăsat Laura Cosoi? Capriciul secret al lui Smiley GALERIE FOTO
Îl "lasă" și Gina Pistol, cum l-a lăsat Laura Cosoi? Capriciul secret al lui Smiley

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Și, deși se iubesc de mai bine de un an, cei doi evită să facă publice fotografii în care apar împreună sau să își facă declarații de dragoste în văzul tuturor. Mai mult, anul acesta au fost zvonuri potrivit cărora flacăra iubirii dintre ei s-ar fi stins, iar unii dintre susținătorii lor se întreabă dacă nu cumva frumoasa prezentatoare s-a săturat să aștepte până când iubitul ei o va duce în fața altarului. Pe de altă parte însă, unul dintre cei mai buni prieteni ai juratului de la “Vocea României” a dat din casă câteva informații de culise din povestea lui de iubire pe care o trăiește alături de Gina Pistol.

“Dacă Smiley e îndrăgostit, să fie fericit, eu am văzut doar în ziar treaba asta, nu ştiu…Sunt o mitralieră mare, nu pistol ca Gina… El o să fie naşul lui Dumi, nu ştiu cum o să fie… Smiley trebuie să fie naşul lui Dominic, nu ştiu dacă se poate să facem asta, să fim noi naşii lui Smiley şi Gina… Da, aş accepta orice zice el, e prietenul meu”, a declarat Alex Velea, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley, în urmă cu mai mult timp.

Îl „lasă” și Gina Pistol, cum l-a lăsat Laura Cosoi? Capriciul secret al lui Smiley

În vârstă de 35 de ani, Smiley a mărturisit în cadrul unui interviu că intenționează să se așeze la casa lui, cum se spune în popor, după vârsta de 40 de ani. De altfel, unul dintre motivele pentru care relația lui s-a încheiat cu Laura Cosoi în urmă cu mulți ani ar fi tocmai acest lucru: amânarea căsătoriei. Vă reamintim că anul trecut, pe când avea 34 de ani, Smiley a oferit un interviu de excepție în cadrul căruia a vorbit despre căsătorie și minunea de a deveni părinte.

“Mă gândesc că în 10 ani, poate, o să mă însor, o să fac şi un copil, dar nu ştiu… Nu vreau să mă conformez unor obiceiuri impuse de societate. Vreau să fac ceea ce simt şi vreau să fac atunci când simt. Regret că o perioadă lungă de timp am lipsit din viaţa fratelui meu, dar mă bucur că acum este el nelipsit din viaţa mea. Este plăcut şi important să ştii că ai un om capabil alături, căruia îi pasă cu adevărat de tine”, a declarat juratul de la “Vocea României” în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Smiley alături de bunica și părinții săi în ziua de Crăciun

Gina Pistol și Smiley au o relație din 2017

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981 în Roșiorii de Vede, orașel din județul Teleorman. Ea e prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite”, dar și gazda show-ului “Assia Express”. Frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste alături de Smiley de mai bine de un an: flacăra iubirii s-a aprins în vara lui 2017. Pe numele său din buletin Andrei Tiberiu Maria, artistul s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. El a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×