Delia a pregătit o surpriză uriașă la concertul din Piața Constituției! Ce s-a întâmplat înainte de 12 noaptea

Raluca Ogaru    Victor Anghel   
în Stiri mondene
01/01/2019, 11:08
Delia a pregătit o surpriză uriașă la concertul din Piața Constituției! Ce s-a întâmplat înainte de 12 noaptea GALERIE FOTO
Delia a pregătit o surpriză uriașă la concertul din Piața Constituției! Ce s-a întâmplat înainte de 12 noaptea

Delia se numără printre artiștii consacrați de la noi care au făcut spectacol în noaptea dintre ani pe scena amplasată în Piața Constituției. Nu mai puțin de 60.000 de oameni au petrecut Revelionul Centenar în fața Palatului Parlamentului, eveniment care a devenit de ani buni o tradiție. Jurata de la “X Factor” a cântat la unison cu spectatorii timp de mai bine de 30 de minute. Spre finalul show-ului, extravaganta cântăreață le-a dezvăluit surpriza pe care a pregătit-o cu ceva timp în urmă.

În zorii acestei dimineți, Delia a făcut publice mai multe imagini filmate cu mulțimea de oameni la scurt timp după ce ea le-a spus ce surpriză are pentru ei. Înregistrările au fost însoțite de mesajul: “Mulțumim si #lamultiani ??? (…)”.

Delia le-a pregătit o surpriză uriașă oamenilor de la concertul din Piața Constituției

În vârstă de 36 de ani, Delia a cântat înainte de 12 noaptea cu fostul ei coleg de trupă. La momentul potrivit, artista a dezvăluit surpriza uriașă pregătită tuturor celor care au sărbătorit trecerea în Noul An în stradă. Astfel, ea l-a invitat pe Nick pe scenă și au cântat împreună celebra melodie “Vino la mine”. În imaginile de mai jos sunt două filmări din acest număr care i-a bucurat foarte mult pe fanii celor doi, care au format în trecut trupa “N&D”.

View this post on Instagram

Multumim si #lamultiani ??? @nick_nnd

A post shared by Delia (@delia) on

Delia a explicat în cadrul unui interviu oferit în urmă cu două luni motivul pentru care nu își dorește să devină artistă internațională: “Nu am în plan să devin Madonna. Nu mi-ar plăcea, mi s-ar părea prea obositor, m-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o. Nu vreau să fiu artista poporului. Nu vreau să mă iubească toată lumea, să am totul, ca shaorma”.

Delia s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în 2012

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982 în București. Ea și sora sa, Oana, au copilărit în Berceni, într-o familie modestă. Părinţii şi-au dat seama imediat că blonda are talent şi au îndrumat-o către muzică. Nu i-a plăcut cea populară, deşi mama ei o adoră, iar la cor a rămas corijentă. Cinci ani i-a dedicat pianului, iar alţi şapte, flautului. Ştie să zdrăngăne şi la chitară, dar, din păcate, ea nu mai are răbdare şi timp să aprofundeze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×