Adelina Pestrițu, hărțuită de nepotul lui Gigi Becali! Bruneta i-a făcut plângere penală

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/12/2018, 20:19
Adelina Pestrițu, hărțuită de nepotul lui Gigi Becali! Bruneta i-a făcut plângere penală GALERIE FOTO
Adelina Pestriţu l-a dat în judecată pe Lucian Beclai şi a avut câştig de cauză

Adelina Pestriţu a fost hărţuită de nepotul preferat al lui Gigi Becali, Lucian, şi a depus plângere penală. Totul a început în urmă cu doi ani de zile, atunci când nepotul patronului de la FCSB i-a aruncat vorbe grele vedetei, iar aceasta a mers în instanţă, care i-a dat dreptate, iar Lucian Becali a fost obligat să îi plătească Adelinei daune morale şi cheltuieli de judecată.

„Admite în parte cererea având ca obiect acţiune în răspundere civilă delictuală, formulată de către reclamanta Pestriţu Adelina Ioana în contradictoriu cu pârâtul Becali Mihai Lucian. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 15.000 lei reprezentând daune morale. Respinge al doilea capăt de cerere, ca neîntemeiat. Obligă pârâtul la plata sumei de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată”, a fost decizia magistraţilor.

Adelina Pestrițu, hărțuită de nepotul lui Gigi Becali

Acum, la luni bune de când instanţa i-a dat dreptate Adelinei Pestriţu, Lucian Becali a dechis un nou proces împotriva vedetei, la Judecătoria Buftea, prin care atacă decizia iniţială a magistraţilor. Mărul discordiei a fost o postare a lui Lucian Becali de pe Facebook, la scurt timp după ce Adelina Pestriţu anunţa că s-a despărţit de Ştefan, cunoscut după numele de scenă ca „Speak”.

„Adelina Pestrițu și Spic s-au despărțit, asa da tragedie națională. Ce reconversia creditelor din franci elvețieni, ce blocare metroului pentru 4-5 ore, ce inundații în Galați, asta tragedie…S-o fi săturat săraca femeie de unde se f…pe 3-4-5.000 euro, să te f… doar pe frumusețe și de plăcere, nu e rentabil…”, a fost mesajul pe care nepotul lui Gigi Becali l-a postat în spaţiul virtual.

Lucian, nepotul lui Gigi Beclai
Lucian, nepotul lui Gigi Beclai

Acum, Adelina Pestriţu este implicată într-o relaţie serioasă cu Virgil Steblea, cu care are o fetiţă, pe nume Zenaida Maria. Cei doi se înţeleg foarte bine, tocmai şi-au botezat micuţa şi îşi fac planuri de nuntă, care va ave aloc în viitorul apropiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×