Nepotul lui Becali, scene sexy cu iubita-n stradă

Mircea Dominte   
în Reality show
22/03/2014, 08:40
Nepotul lui Becali, scene sexy cu iubita-n stradă GALERIE FOTO

Unde-i Lucian Becali e musai să fie şi câte o domnişoară! Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe faimosul nepot al lui Becali în timp ce se iubea cu foc cu o blondă, chiar în plină stradă.

Chiar dacă unchiul care i-a umplut buzunarele de bani zace în puşcărie, lui Lucian Becali (34 de ani) tot îi arde de distracţie. Zilele trecute, el a mers însoţit de actuala iubită, o blondă tinerică, şi un prieten să vadă un teren de la marginea Capitalei.

Cei trei au ajuns la destinaţie chiar cu una dintre maşinele luxoase ale latifundiarului din Pipera.

La un moment dat, i-a venit cheful de giugiuleală, aşa că şi-a luat iubita în braţe şi a pipăit-o cât a putut. Mai mult, s-au întins pe jos şi au mimat chiar unele poziţii sexuale, spre amuzamentul prietenului lor, care i-a fotografiat în timp ce se „tăvăleau” pe asfalt.

Cunoscut pentru slă­biciunea faţă de reprezentantele sexului frumos, Lucian Becali este un obişnuit al lumii mondene bucureştene. Pe lista lui de cuceriri se află Diana Munteanu, Andreea Mantea, Roxana Vancea sau mulatra Agnes Matoko. Lucian ar urma să moştenească „imperiul Becali”. El deţine deja 4% din acţiunile clubului Steaua şi un club pe litoral.

5 (1)

 

5 (2)

Sursa:click.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×