Adelina Pestrițu a ales nașii fetiței sale. Zenaida Maria va fi botezată pe 10 noiembrie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 11:04
Adelina Pestrițu a ales nașii fetiței sale. Zenaida Maria va fi botezată pe 10 noiembrie GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu, alături de fiica ei

Adelina Pestrițu a vorbit despre nașii fetiței sale! Zenaida Maria va fi botezată pe data de 10 noiembrie. Fosta prezentatoare de televiziune a născut pe data de 3 august și, cu toate că au trecut numai 2 luni de la momentul minunat, vedeta arată încredibil. Aproape că are aceleași forme. Aceasta a reușit să dea jos 14 kilograme după naștere, în prezent având 56, dar își dorește să mai scape de 3 kilograme până la celebrarea micuței, din noiembrie. După ce a anunțat public acest lucru, vedeta a fost asaltată de întrebări legate de procesul ei de slăbire, dietă ori sport. Așadar, în cele din urmă, nu a ascuns fanilor ei metoda prin care a ajuns la silueta de înainte de perioada maternității. E știut că vedeta are un stil de viață sănătos, face mult sport, însă tot trebuia să recurgă la ceva drastic pentru a scăpa de kilogramele în plus până la petrecerea micuței.

Potrivit spuselor ei, ceea ce a ajutat-o a fost așa-zisa ”somodietă”. Vedeta a consumat până în acest moment numai somon, brocoli, salată și caju. De asemenea, a subliniat că nu știe cum funcționează în alte cazuri, însă pentur ea a fost o minune. ”Eu am numit-o somodietă. Am mâncat numai somon cu broccoli și salată verde. Nu sunt în forma mea dorită și la kilogramele ideale. Mai am puțin până la botez și trebuie să acord timp organismului meu. Mănânc acest meniu o singură o dată pe zi. Nu e bine să mănânci somon chiar în fiecare zi. E bine să diversifici, dar e bine să rămânem fideli felului de mâncare. Mă simt bine având 56 de kilograme”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestritu a ales nasii fetitei sale
Așa arată masa Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu, despre nașii fetiței! Zenaida va fi botezată pe 10 octombrie. ”Ne dorim ca toți să se simtă bine”

Adelina Pestritu a ales nasii fetitei sale
Adelina Pestrițu, în momentu în care era însărcinată

Cât despre vestimentația pe care o va avea în ziua creștinării micuței Zenaida, fosta prezentatoare de televiziune a declarat că momentan trebuie să se decidă între două ținute. ”Sunt două ținute în culorile pe care mi le doresc pentru această petrecere. Sper să ieșim la capăt cu bine, cu organizarea acestui eveniment. Ne dorim ca toți cei 250 de invitați să se simtă bine și să petreacă alături de noi până în zorii zilei”, a spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×