Cum arată Adelina Pestrițu, la câteva zile după naștere! Fanii au rămas cu gura căscată!

Claudiu Ilie   
în Adelina Pestritu
07/08/2018, 11:02
Cum arată Adelina Pestrițu, la câteva zile după naștere! Fanii au rămas cu gura căscată! GALERIE FOTO
Adelina Pestritu le-a aratat fanilor ei cum arata dupa doua zile de la nastere.

Wow, cum arată Adelina Pestrițu, la câteva zile după naștere! Mondena este în al nouălea cer, după ce și-a dus fiica acasă! Frumoasa brunetă tocmai ce a fost externată din maternitatea unde a adus-o pe lume pe micuța Zenaida, care s-a născut pe data de 3 august, la o clinică privată din Capitală. Cu această ocazie, focoasa brunetă a postat și fotografii pe rețelele de socializare, în care și-a expus trupul de proaspătă mămică.

Adelina a postat pe contul de socializare o imagine cu un imens aranjament floral, primit odată cu sosirea acasă. Vedeta este în culmea fericirii și trăiește din plin fiecare moment alături de familia ei. ”Vă pupăm de acasă ” , a fost mesajul Adelinei.

Citește și Adelina Pestrițu, trasă pe dreapta de un polițist de la Rutieră! Ce a făcut vedeta! 

Citește și Adelina Pestrițu, scandal uriaș! Cine a scos-o din sărite pe gravida celebră și ce replică acidă a avut! 

Fanii au rămas impresionați, după ce au vazut cum arată Adelina Pestrițu la câteva zile după naștere

Adelina Pestrițu a anunțat în luna februarie că este însărcinată. Adelina a primit cea mai frumoasă veste odată cu aniversarea vârstei de 31 de ani. Odată cu anunțul că va deveni mamă, vedeta a publicat și prima fotografie alături de iubitul ei și tatăl fetiței, Virgil Șteblea.

Adelina a anunțat că o precupă deja fizicul ei, după naștere urmând să recurgă la câteva metode de a scapa de kilogramele în plus pe care le-a acumulat de când a rămas însărcinată. Vedeta a publicat recent pe rețelele de socializare o poză în care i se vede întreaga siluetă, iar admiratorii acesteia i-au spus că arată foarte bine.

În urmă cu aproximativ un an de zile, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au început să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Ea super celebră, el mai puţin cunoscut în lumea mondenă din România. Nu au apărut de foarte multe ori în public împreună, iar presa încerca să îi „vâneze” la fiecare apariţie.

De-a lungul timpului, mai exact după cănicia eşuată cu Liviu Vârciu, vedeta a fost extrem de calculată şi a luat o pauză în iubire. A avut o relaţie ceva mai târziu cu Speak, însă s-a terminat după aproximativ doi ani. Mai apoi, ea a început să se vadă cu un băiat, Virgil Şteblea, alintat în cercul de prieteni Fucky.

Virgil, zis Fucky, este unul dintre băieții de oraș extrem de cunoscuți ai Capitalei. A avut mai multe relaţii de-a lungul timpului şi îi plac tatuajele la nebunie, este plin și pe brațe și pe picioare, iar asta cu siguranță a fost un plus în ochii Adelinei, care a făcut și ea o mică obsesie pentru ele în ultima perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×