Adelina Pestrițu, trasă pe dreapta de un polițist de la Rutieră! Ce a făcut vedeta!

Claudiu Ilie   
în Adelina Pestritu
19/06/2018, 16:25
Adelina Pestrițu, trasă pe dreapta de un polițist de la Rutieră! Ce a făcut vedeta! GALERIE FOTO
Adelina Pestritu, trasa pe dreapta de politisti

Adelina Pestritu, trasă pe dreapta! Frumoasa graviduță a fost oprită în trafic de un echipaj de la Poliția Rutieră, chiar în centrul Capitalei. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

La volan nu se afla focoasa mondenă, ci iubitul ei, Virgil Steblea. Acesta a prezentat actele polițistului, care le-a verificat la sânge. Omul legii însă nu a găsit nicio neregulă, așa că șoferul a scăpat de data aceasta.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Adelina Pestrițu, ponderată la volan, de când a rămas gravidă

Vedeta a mărturisit că a renunțat la stilul de șofat pe care îl avea înainte de a rămâne însărcinată. “Acum, în trafic, dacă sunt la volan şi dacă mi-a tăiat cineva faţa este imposibil să nu mă manifest în vreun fel. (…) Şi eu am fost vitezomană, dar acum m-am potolit. Mai ales de când sunt cu bebe, conduc cu 30-40 de kilometri la oră, parcă sunt o bătrânică. Dar e mai bine, e mai sigur”, declarat recent Adelina Pestrițu.

Închide ×