Nepotul preferat al lui Gigi Becali şterge pe jos cu Valentina Pelinel!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/01/2016, 16:49
Nepotul preferat al lui Gigi Becali şterge pe jos cu Valentina Pelinel! GALERIE FOTO

Valentina Pelinel a intrat intr-un scandal de proportii la inceputul anului. Subiectul inceputului de an este, fara indoiala, sarcina Valentinei Pelinel, fost manechin de succes. Probabil ca stirea cu pricina ar fi fost dezbatuta doar o zi sau doua daca nu s-ar presupune ca tatal este nimeni altul decat Cristi Borcea care de doi ani se afla in spatele gratiilor si, mai mult, are o sotie si doi copii.

Latifundiarul din Pipera, nasul de cununie al Alinei Vidican si al fostului actionar de la Dinamo si-a spus parerea despre acest caz in fata camerelor de luat vederi, dar si in inteventii telefonice la emisiuni de tip tabloid si, surprinzator, nu este singurul membru al familiei Becali care a tinut sa-si propage punctul de vedere.

Nepotul lui preferat, Lucian Becali, a desfiintat-o pe Valentina Pelinel pe o retea de socializare. In ciuda starii de graviditate a blondei, afaceristul nu s-a ferit sa o jigneasca. „Sa arati ca Pelinel si sa fii atat de proasta…asta inseamna sa fii t…a flamanda. Foamea naste c…e”, a scris Lucian Becali pe facebook.

Lucian Becali

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×