Adelina Pestriţu, din nou însărcinată? „Da, de ce nu?”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/11/2018, 17:10
Adelina Pestriţu, din nou însărcinată? „Da, de ce nu?” GALERIE FOTO
Adelina Pestriţu, din nou însărcinată? Vedeta a vorbit despre o nouă sarcină

Adelina Pestriţu este mămică de fetiţă de câteva luni şi a vorbit despre posibilitatea de a avea încă un copil. Vedeta TV ar vrea să rămână însărcinată din nou pe viitor şi nu ascunde deloc acest aspect.

„Ne dorim copii, dar să vedem când cel de sus, degeaba ne facem planuri şi schiţe pe foaie…tot Dumnezeu decide. Nu calculez. Am mai văzut mămici care calculează până şi zodia copilului. Dumnezeu este sus şi este mai puternic decât îţi poţi imagina tu”, a spus Adelina Pestriţu pentru Viva, după care a fost întrebată despre momentul când îi va face Zenaidei un frăţior sau o surioară:

Adelina Pestriţu, din nou însărcinată?

„Da, chiar în viitorul apropiat, de ce nu?” a fost mesajul Adelinei, care a adus-o pe lume pe micuţa Zenida Maria pe 3 august 2018. Recent, micuţa a fost botezată în cadrul unui eveniment luxos, cu peste 300 de invitaţi.”Ne-am dorit că totul să fie de poveste. Echipa cu care am lucrat a înțeles perfect asta și a integrat toate dorințele noastre în elementele de decor floral și nu numai, comandate din America, special pentru petrecerea micuței noastre. S-a lucrat mai bine de două luni la tematică și decorațiuni”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestriţu, alături de viitorul soţ, Virgil Steblea, în vacanţa din Dubai
Adelina Pestriţu, alături de viitorul soţ, Virgil Steblea

Adelina a avut două ţinute la botez, una albă și una aurie: Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate. De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri.

Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×