Cu câți bani a rămas Adelina Pestrițu de pe urma botezului fetiței sale, Zenaida

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/11/2018, 11:35
Cu câți bani a rămas Adelina Pestrițu de pe urma botezului fetiței sale, Zenaida GALERIE FOTO
Fotografie cu Adelina, Virgil și Zenaida de la petrecere

Iată cu câți bani a rămas Adelina Pestrițu de pe urma botezului fetiței sale, Zenaida! Vedeta și-a creștinat micuța sâmbătă, 10 noiembrie. După momentul emoționant de la biserică, la care au participat doar familia și apropiații, toți s-au îndreptat spre restaurant, pentru a petrece cu fast memorabila zi. Amândoi s-au ocupat îndeaproape de detaliile petrecerii. ”Ne-am dorit că totul să fie de poveste. Echipa cu care am lucrat a înțeles perfect asta și a integrat toate dorințele noastre în elementele de decor floral și nu numai, comandate din America, special pentru petrecerea micuței noastre. S-a lucrat mai bine de două luni la tematică și decorațiuni”, a declarat Adelina Pestrițu.

La restaurant au fost prezenți mai mult de 200 de invitați, printre care familiile celor doi și persoane mondene. În categoria din urmă, se numără fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, care a avut o apariție senzațională. Toți s-au bucurat de scaunele din aur, tacâmuri de excepție și standarde de-a dreptul de vedete. Iar, pentru un asemenea nivel, clar și costurile au fost pe măsură. Așadar, conform wowbiz.ro, Adelina Pestrițu a strâns aproximativ 50.000 de euro după botezul micuței sale.

Cu câți bani a rămas Adelina Pestrițu de pe urma botezului fetiței sale, Zenaida

cu cati bani a ramas adelina pestritu de pe urma botezului
Adelina Pestrițu, Virgil și Zenaida, în drum spre biserică

Cât despre ținuta vedetei, și ea a fost spectaculoasă. Ulterior, a explicat alegerea vestimentației sale. Potrivit celor scrise de ea pe blog-ul personal, Adelina a dorit să poarte o ținută decentă pentru acest moment. ” Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate. De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere”, a redactat fosta prezentatoare de televiziune pe blog-ul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×