Adelina Pestrițu, botez Zenaida! Aceasta își creștinează fetița astrăzi!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/11/2018, 11:13
Adelina Pestrițu, botez Zenaida! Aceasta își creștinează fetița astrăzi! GALERIE FOTO
În fotografie se află Zenaida, Adelina Pestrițu și Virgil

Adelina Pestrițu o va boteza pe Zenaida! Aceasta își creștinează fetița chiar astăzi, 10 noiembrie! Fosta prezentatoare de televiziune a încheiat pregătirile, iar acum rămâne doar să se bucure de fastuasa petrecere pe care a organizat-o atâtea zile la rând. Iar, cu toate că Adelina știe cum va arăta totul, pentru că s-a ocupat de fiecare amănunt în parte, are emoții mari pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, când fiica sa va deveni creștin. Vedeta, pe blog-ul personal, a descris, acum puțină vreme, care sunt pașii pe care-i vor respecta în această zi minunată. ”Multă lume m-a întrebat cum stau cu pregătirile pentru botez. Ei bine, poate vă surprinde că tocmai eu vă spun acest lucru, însă nu am pus la punct toate detaliile. Am ales preoții care o vor boteza pe micuța noastră și nașii”, a redactat fosta prezentatoare de televiziune.

De asemenea, aceasta a precizat că părinții spirituali ai Zenaidei Maria sunt oameni simpli, foarte apropiați de ei, aceștia nefăcând parte din lumea mondenă. ”Sunt oameni foarte apropiați de noi, nu sunt persoane publice, am dorit, atât eu, cât și Virgil, să alegem niște nași în adevăratul sens al cuvântului, care să ne fie foarte dragi și apropiați”, a mai scris vedeta. Totodată, Adelina a spus și numărul invitaților care se vor bucura alături de ei de noaptea frumoasă. Aceștia sunt 250 la număr. ”Am ales biserica, am terminat lista de invitați, cuprinde 250 de persoane, alături de care sperăm să petrecem și să ne distrăm până dimineața!”, a încheiat fosta prezentatoare TV.

Adelina Pestrițu, botez Zenaida! Vedeta își creștinează azi, 10 noiembrie, fetița!

Adelina Pestrițu o botezează pe Zenaida!
Aceasta este invitația de la botezul Zenaidei

Însă, cu toate că ieri, 9 noiembrie, ar fi trebuit ca totul să fie gata, ca cei doi părinți să aibă parte de multă liniște, lucrurile nu au stat așa. Mai mult, Adelina a dezvăluit că e plină de emoții și în ultima zi. ”Avem emoții imense pentru ziua de mâine. Zenaida nici nu știe ce o așteaptă și câți oameni vor petrece mâine în cinstea creștinării ei. Săptămâna această a fost extrem de încărcată. Am avut foarte multe de făcut și ne-am împărțit atribuțiile.(…)Sunt convinsă că o să plâng pentru că parcă mă ia de pe acum starea asta. De fericire, evident”, a mai declarat vedeta.

Virgil și Adelina împreună cu fiica lor, Zenayda Maria. (Foto credit: edamagazine.ro)

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×