Când face botezul Adelina Pestrițu. A ținut să se afle chiar de la ea

Claudiu Ilie   
în Adelina Pestritu
21/09/2018, 17:39
Când face botezul Adelina Pestrițu. A ținut să se afle chiar de la ea GALERIE FOTO
Adelina Pestritu a stabilit data botezului

Adelina Pestrițu a stabilit data de botez a micuței Zeny și a împărtășit detaliile, pe o rețea de socializare, cu toți prieteni săi virtuali, care au apreciat imediat mesajul!

Astfel am aflat că micuța Zenaida Maria va fi creștinată pe data de 10 noiembrie, iar locația va fi ”una de vis”, după cum ne-a anunțat chiar mama bebelușei!

Adelina Pestrițu știe deja ce va purta la botez

”Asteptam ziua de 10 Noiembrie cu sufletul la gura. Este ziua in care @baby_zeny devine crestina cu “acte in regula”. Ca orice parinti responsabili ne ocupam de toate detaliile astfel incat invitatii nostri sa se simta minunat la petrecerea micutei. ? Pentru ca ne dorim amintiri de vis, am ales o locatie pe masura. Abia astept sa va prezint si restul detaliilor. ? Am nevoie de ajutorul vostru! #baptism #babyzeny #zenaidaishere #november #babygirl”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Frumoasa Adelina Pestrițu se pare că a pus toate detaliile la punct pentru o petrecere de botez de zile mari. Slujba de botez va fi ținută de trei preoți, la o biserică din București. Unul dintre preoți va fi adus de la Constanța, de nașul micuței.

Botezul fiicei Adelinei Pestritu vine la cateva luni de la nasterea micutei
Asa a fost asteptata in salon Adelina Pestritu si fiica ei, Zenaida, de catre Virgil Streblea, iubitul vedetei

”Suntem în febra pregătirilor pentru marele eveniment. Pe data de 10 noiembrie o botezăm pe micuța Zenaida-Maria. În curând vom face în mod oficial invitațiile către cei dragi nouă. Vom avea în jur de 250 de invitați”, a spus Adelina Pestrițu pentru viva.ro.

Citește și Imaginile pe care le-ar vrea dispărute! Cum arăta Adelina Pestriţu când era dansatoare în Ibiza

Citește și Incredibil! Cît de bine seamănă noua iubită a lui Liviu Vârciu cu Adelina Pestriţu. Zici că e sora geamănă a vedetei

Vedeta știe deja și ce va purta la fericitul eveniment, atât la biserică, cât și la restaurant. ”Eu voi avea 2 ținute. Una la slujba de cristinare a micuței și una la restaurantul unde vom petrece. Ambele culori în ton cu tema petrecerii. Suntem emoționați încă de pe acum. La slujba vor participa 3 preoți, unul dintre ei adus de la Constanța, de unde sunt și nașii noștri”, a mai spus fericita mămică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×